Delia arată impecabil și nu se sfiește deloc să lase pa vedere ceea ce are mai de preț. Nu mai este nu secret pentru nimeni faptul că artista este o veșnică nonconformistă. Astfel, în vacanță, artista a lăsat orice idee preconcepută la o parte și s-a lăsat pozată provocator.

Cel care a realizat imaginea bomba este nimeni altul decât soțul Deliei, Răzvan Munteanu.

Și-a dus mama în vacanță

Delia și soțul ei sunt recunoscuți pentru pasiunea lor de a călători. Cei doi au străbătut cele mai îndepărtate colțuri ale lumii, dependenți de aventură și lucruri noi. Artista a precizat de mai multe ori că acest hobby face parte din viața lor de cuplu. Totodată artista a dezvăluit că nici ea și nici partenerul ei nu sunt genul de turiști care să se bucure doar de un aspect al vacanței spre exemplu să stea la plajă. Delia a precizat că amândoi preferă să exploreze împrejurimile și locurile demne de păstrat în cutia cu amintiri.

Și dacă anul trecut a fost unul destul de presărat cu restricții în ceea ce privește călătoriile, în 2021 cei doi soți nu au stat prea mult la discuții și au început seria vacanțelor. Dacă în cea precedentă, Delia și Răzvan au fost împreună, acum artista i-a făcut o surpriză mamei ei și a luat-o într-o călătorie de vis. Inițial aceștia au ajuns în Dubai unde au stat câteva nopți, iar ulterior au ales insulele Maldive.

Vedeta se bucură din plin alături de familie de vacanța exotică. Și cum ea este o adevarata împătimită a rețelelor de socializare, Delia a vrut să împărtășească o imagine extrem de provocatoare cu urmăritorii ei. Artista apare cu posteriorul la vedere pe plajă.

Delia

S-a apucat de sport

Toată lumea știe că artista este o gurmandă în cel mai pur sens al cuvântului. Delia adoră mâncarea și nu se sfiește să arate acest lucru nici măcar în show-urile tv la care are rolul de jurat. Cu toate că iubește mâncarea ea arată absolut spectaculos. Delia s-a reapucat de sport în ultima perioadă și petrece destul de mult timp făcând mișcare.