Elena Marin este una dintre concurentele de la Survivor România care a intrat încă de la începutul competiției și care a făcut față tuturor provocărilor în toate cele cinci luni. Ceea ce puțini știu este faptul că Ana Porgras ar fi trebuit să fie în locul ei, doar că a avut probleme de sănătate și tocmai de aceea a intrat pe parcurs. Ei bine, chiar dacă nu a trecut prin cele mai ușoare momente și s-a certat cu aproape toți colegii săi, dansatoarea a rezistat și încă o face, spre surprinderea celor de acasă.

Elena Marin vrea să lupte până la capăt

În plus, Faimoasa a avut o perioadă în care ieșea favorita publicului și a încercat să îl elimine pe rivalul său, Zanni, din concurs, dar nu a reușit. Se pare că ambii își doresc cu orice preț să ajungă acasă cu marele premiu, pentru că au același vis pe care vor să și-l îndeplinească și ar reuși, doar în cazul în care ar câștiga. Cei doi Faimoși vor să își cumpere propria locuință și luptă pentru visurile, orice s-ar întâmpla.

În ultima vreme, Elena Marin a trecut prin momente grele în Republica Dominicană, după ce s-a accidentat și nu a mai intrat pe traseu și după ce a început să se certe din nou cu Sebastian Chitoșcă și Zannidache. Se pare că aceștia și-au propus să le arate tuturor cine este cu adevărat, iar în ediția de astăzi vor avea loc noi discuții aprinse în echipa roșie, ai căror protagoniști sunt tot ei.

Dece participă, de fapt, Elena Marin la Survivor România! Ce va face vedeta cu banii, dacă va câștiga concursul

”Elena are un vis încă de acum câțiva ani. Vrea să facă tot ce îi stă în putință pentru a-și deschide propria școală de dans, să facă o meserie din a fi profesoară pentru cei care vor să învețe să danseze. Vrea să îi învețe pe cât mai mulți copii să danseze, asta este ceea ce își dorește ea cu adevărat. Și cred că se va descurca de minune, mai ales că iubește enorm copiii și are și un succes grozav la ei”, a declarat logodnicul vedetei.