Prezentatoarea de la Antena Stars și-a deschis sufletul și dezvăluit ce simte în raport cu separarea părinților ei. Oana Roman este considerată o femeie extrem de puternică însă cu toate acestea divorțul părinților ei a afectat-o profund. Petre Roman a fost cel care a decis să rupă căsnicia cu femeia care i-a stat alături mai bine de două decenii pentru a-și reface viața cu artista Silvia Chifiriuc. Mioara Roman nu s-a mai căsătorit niciodată spre deosebire de fostul partener de viață.

Nu și-au vorbit de 14 ani

Mioara și Petre Roman au semnat actele de divorț în urmă cu 14 ani. Oana Roman a povestit însă că tatăl ei s-a îndepărtat de familie cu mult timp înainte de a face acest pas. Prezentatoarea susține că deși era o femeie matură la momentul divorțului părinților ei, decizia a afectat-o enorm de tare. Cel care i-a fost alături Oanei în perioada respectivă este fostul ei iubit, dansatorul Cornel Păsat.

oana Roman

Inclusiv acum, după ani de zile de la separarea părinților ei, prezentatoarei nu i s-au vindecat rănile sufletești legate de acest aspect. Ea mărturisește că nu ar fi crezut că familia ei nu va mai putea fi niciodată reunită.

„În continuare, despărțirea părinților mei mă afectează. Eu știam că se va întâmpla, problema este cum s-a întâmplat și ce a urmat. Eu nu mi-am imaginat nicidoată că o să se ajungă în momentul în care nu își vor mai vorbi niciodată și nu se vor mai întâlni niciodată, și eu, în timpul vieții mele, deși ambii mei părinți sunt în viață, să nu mai pot să fac o poză cu ei, sau să iau o masă cu părinții mei’, a precizat vedeta.

S-au întâlnit la nunta vedetei

După divorț, Petre Roman a devenit tată alături de actuala lui parteneră de viață. Deși a evitat să se întâlnească de atunci cu fosta lui soție, Mioara Roman, acest lucru s-a petrecut în urmă cu câțiva ani la nunta Oanei. La momentul respectiv cei doi nu au interacționat deloc, fostul prim-ministru fiind însoțit de Silvia Chifiriuc și de fiul lor.

Momentul a fost unul cumplit de dureros pentru Oana. Vedeta a povestit recent că deși era o zi specială pentru ea, faptul că mama ei a stat singură la o masă, iar tatăl a fost alături de familia lui la o alta, a marcat-o profund.