Anul 2020 a fost unul care a adus multe schimbări importante în viața Irinei Deaconescu și a lui Cristian Manea, partenerul său de viață. Din momentul în care vedeta a rămas însărcinată, ea a început să se gândească tot mai tare la viitor, iar în clipa în care a născut a înțeles că viața ei nu va mai fi niciodată ca înainte. Nu avea în plan să dea naștere unui copil în momentul acela, dar s-a întâmplat și nu a mai avut nimic de făcut.

Irina Deaconescu, de vorbă cu admiratorii săi

O vreme îndelungată, vloggerița a ținut ascunsă sarcina. Singurii care știau că va aduce pe lume un copil erau membrii familiilor lor, dar și cei mai buni prieteni. A decis, totuși, că nu poate păstra acest secret până în clipa în care va naște, așa că a făcut anunțul cel mare cu aproximativ două luni înainte ca micuța Victoria să vină pe lume. A fost un moment unic pentru cei doi părinți, care sunt fericiți împreună și care se bucură de această minune.

În plus, ea a dispărut o vreme și de pe YouTube, iar fanii au început să se întrebe dacă i s-a întâmplat ceva. În ultima vreme, însă, ea petrece tot mai mult timp pe social media și stă de vorbă cu fanii ei, care sunt extrem de curioși. Vor să afle tot mai multe lucruri despre ea.

Un fan a vrut să afle cum a ales numele de Victoria pentru fiica lor, iar ea i-a povestit acestuia cum au stat lucrurile. Se pare că, într-un fel sau altul, ea crede că ea și-a ales singură numele.

De ce a ales Irina Deaconescu numele de Victoria pentru fiica sa. Vedeta le-a explicat fanilor

„Cred că Victoria și-a ales singură numele. Eram la o petrecere și am fost întrebată cum o să o cheme pe fetița mea. Am zis Victoria (nu fusesese niciodată o variantă). Din momentul acela m-am îndrăgostit de numele pe care l-am rostit și nu au mai existat alte variante”, a explicat Irina Deaconescu.