Andra și Cătălin Măruță s-au ocupat de educația copiilor lor, încă din primii ani de viață și au avut grijă ca fiecare să primească tot ceea ce și-a dorit și să își urmeze visurile. Deși au vârste fragede, cei mici știu deja bine ce își doresc să facă în viață și au deja un succes imens în mediul online, unde comunică des cu fanii lor care nu sunt deloc puțini. Eva are deja un canal de YouTube, iar de fiecare dată a făcut furori cu vlogurile sale, iar David are propria emisiune.

Cum se va numi emisiunea lui David!

Fără dar și poate, cei doi soți sunt niște oameni norocoși, pentru că au niște copii care le calcă pe urme și de care, cu siguranță, sunt foarte mândri. Fiecare părinte își dorește tot ceea ce este mai bun pentru copiii lor, iar la fel s-a întâmplat și în cazul familiei Măruță. În momentul în care au aflat că fiul Andrei și al lui Cătălin Măruță va avea o emisiune la radio, fanii lor i-au bombardat cu mesaje care mai de care mai frumoase, dar și cu zeci de comentarii. Cei mai mulți dintre ei l-au felicitat pe cel mic pentru reușita lui, dar și pe părinții lui pentru felul în care l-au crescut și l-au educat.

Ei bine, vestea cea mare a fost dată chiar de postul de radio respectiv, care a anunțat că David Măruță alături de Carina Dănețiu se vor auzi la radio la orele 7:25, 14:55 și 19:55, făcând parte dintr-un proiect care se numește Școala de SuperEroi Itsy Bitsy, pe care au și absolvit-o. Emisiunea va purta denumirea de „Eroii Internetului” și va rula în fiecare zi, pentru a ajunge la cât mai multă lume.

David Măruță are propria emisiune! Băiatul și-a făcut părinții mândri: „Le vorbesc copiilor despre..."

„Le vorbesc copiilor despre cum pot naviga online în siguranță, în noua emisiune Eroii Internetului”, este mesajul transmis de postul de radio respectiv.