Daria și Alex Bodi și-au încheiat povestea de amor în urmă cu aproape trei săptămâni. Celebrul cuplu și-a spus adio după o relație de scurtă durată însă intensă. Dacă la început ambii păreau extrem de siguri pe situație, în timp se pare că amănunte despre viața lor ies la iveală. Daria s-a întors în Londra unde se ocupă de afaceri, iar fostul ei partener se bucură acum de libertate în România. Mulți internauți sunt însă de părere că focoasa șatenă suferă după afacerist.

Face shopping și petrece timp singură

Dacă multe dintre femeile care pun capăt unei relații preferă să se lase înconjurate de prieteni și chiar să flirteze cu bărbații din jur, Daria face parte din altă categorie. Rusoaica vrea să își vindece rănile trecutului singură. După despărțirea de bărbatul căreia i-a fost alături, vedeta face terapie prin shopping și se bucură de timp petrecut alături de animalele ei de companie, două pisici de rasă. Rusoaica postează extrem de des pe rețelele de socializare imagini de la cumpărături. Fosta lui Bodi ni se uită deloc la bani când vine vorba de propriile plăceri, drept dovadă majoritatea sesiunilor de shopping pe care le face sunt de la branduri celebre.

Daria Radionova

Deși mulți consideră că fosta rivală a Biancăi Drăgușanu ar suferi în tăcere după Alex Bodi, de la separarea de acesta, Daria nu a mai publicat pe contul ei de Instagram nimic legat de afacerist. La rândul lui, milionarul din Mediaș a trecut se pare peste acest impas extrem de repede. Bodi se concentrează pe noua viață pe care o are după ce a reușit să scape de arestul domiciliar. Procurorii au decis ca acesta să fie plasat sub control judiciar.

Dacă Daria și-a reluat afacerile după perioada de lockdown din Londra, Bodi se bucură deocamdată de o perioadă de distracție, lăsând se pare business-urile pe un loc secund.