Lovitura neașteptată în lumea vedetelor din România. O nouă prietenie răsare la orizont care îi pune pe mulți pe gânduri. Iubita lui Alex Bodi s-a apropiat de una dintre cele mai controversate persoane publice din România. Daria Radionova și Querida s-au dat de gol pe internet cu faptul că se cunosc.

Ce cadou a primit rusoaica de la Oana?

Daria Radionova trăiește de aproape trei patru luni în România. Se pare că alături de iubitul ei nu i-a fost deloc greu să se integreze în lumea bună a Capitalei și chiar să lege noi prietenii. Una dintre acestea este în mod surprinzător cu nimeni alta decât excentrica Oana .Chiar dacă nimeni nu ar fi crezut că actrița este deschisă la astfel de situații se pare că imprevizibilul șochează și de această dată.

Daria a fost cea care a dezvăluit puțin din ceea ce se întâmplă momentan cu legătura lor de prietenie. Ea a postat pe Instagram o fotografie în care apare cadoul primit de la noua ei confidentă din țara iubitului ei Alex Bodi. Querida a avut dorința de a-i dărui acesteia parfumul ei lansat pe piață în urmă cu ceva timp.În aceeași postare, Daria i-a mulțumit respectuos Oanei pentru cadou.

Daria Radionova

Dincolo de vestea neașteptată, cele două au în comun cel puțin două lucruri, iar acestea ar putea să stea la baza relației de amiciție pe care au legat-o. Atât Oana cât și Daria au un „dușman” țintă: Bianca Drăgușanu. Dacă pentru rusoaică, blondina este o rivală de temut, pentru Querida, creatoarea de modă se află în topul influencerițelor pe care pe pune la zid pentru activitatea lor din online.

Astfel, cu siguranță cele două prietene au ce să împărtășească una cu cealaltă. Un alt aspect care le leagă ar fi faptul că împărtășesc amândouă pasiunea pentru obiectele personalizate „pe opulență”, așa cum Oana a explicat de mai multe ori. Mai exact, atât Querida cât și Daria și-au îmbrăcat în cristale Swarovski mai multe obiecte personale.

Daria a optat pentru a-și personaliza Lamborghini-ul cu cristale Swarovski, iar alegerea ei a propulsat-o direct în presa internațională care a manifestat interes de a realiza cu tânăra antreprenoare mai multe interviuri.Dincolo de pasiunile lor comune, cele două s-ar fi putut cunoaște mai bine într-un cerc de prieteni comuni pe care Alex Bodi și Oana alături de soțul ei îl au.