Rusoaica lui Alex Bodi a părăsit România fără să facă acest lucru public măcar pe contul ei de socializare. Focoasa șatenă se bucură deja din plin de orașul pe care îl percepe ca fiind „acasă” departe de afaceristul din Mediaș.

Cum era de așteptat multă lume a concluzionat că între cei doi lucrurile ar fi început să scârțâie, fapt care ar fi determinat-o pe Daria să plece cu primul avion spre Marea Britanie.

Ce șanse mai are relația celor doi

Daria Radionova și Alex Bodi sunt împreună conform spuselor Biancăi de aproape un an. Cei doi și-au trăit povestea în paralel cu cea dintre creatoarea de modă și afacerist. Abia după separarea de Bianca, Bodi a dat cărțile pe față și și-a oficializat idila amoroasă cu rusoaica lui.

Legătura lor a devenit extrem de strânsă odată cu perioada de colaps prin care milionarul a fost nevoit să treacă. La momentul respectiv, Radionova i-a demonstrat că îi este alături trup și suflet. Ea a rămas singură în locuința acestuia timp de 10 zile după arestarea lui. Totodată, diva a făcut două drumuri de Londra-România pentru a-și vizita iubitul în arest.

Chiar Alex Bodi a confirmat că în perioada în care ea a rămas în țară așteptând-ul a pierdut bani frumoși din afacerile ei.Gestul suprem de iubire al Dariei a fost însă să se certe cu întreaga ei familie de dragul afaceristului. De asemenea, chiar el a dezvăluit acest lucru.

Cu toate acestea se pare că nimic nu durează pentru totdeauna. Astfel, după mai bine de o lună petrecută alături de Bodi in reședința lui, Daria a plecat înapoi în Londra. Motivul oficial ar fi cel legat de reintrarea în normal a afacerilor ei. Pe de altă parte multe persoane cred că între cei doi porumbei ar fi avut loc primul conflict.

Drept dovadă, Daria nu a postat nimic în mediul online legat de iubitul ei. Mai mult, focoasa șatenă a publicat imagini din restaurantele de lux în care s-a grăbit să ajungă imediat după ridicarea restricțiilor.

Daria Radionova se răsfață în restaurante de lux în Londra și Alex Bodi își petrece arestul la domiciliu singur. Ce se întâmplă cu relația dintre ei?

Bodi și Daria se mută în Monaco

Rusoaica Daria Radionova este cunoscută în Londra ca fiind o tânără antreprenoare de succes. Pe lângă un magazin de blănuri și un salon de înfrumusețare care îi aparțin, rusoaica are o altă „semnătură” prin care a devenit celebră. Ea deține un Lamborghini îmbrăcat în cristale Swarowski după care toată lumea întoarce capul.

Chiar dacă acolo are notorietate, Daria vrea să se mute în Monaco. De altfel, și Alex Bodi ar putea avea același plan având în vedere că el deține acolo o vilă.