La aproape o lună de când Daria a renunțat să îi mai trimită mesaje “înțepătoare” lui Alex Bodi, rusoaica a publicat un nou mesaj cu trimitere la afaceristul din Mediaș.  Unii dintre fanii ei cred că este doar o simplă coincidență că l-a postat acum, în perioada în care Alex Bodi a dezvăluit că se iubește cu Bianca Iordache. De partea cealaltă, o parte dintre prietenii săi din mediul online sunt mai mult ca siguri că Daria a transmis acest mesaj deoarece a vrut ca Bodi să își dea seama de ce vrea ea să spună.

Daria Radionova, mesaj cu tâlc pentru Alex Bodi?

Daria Radionova a publicat pe contul său de socializare un nou IG Story cu o imagine pe care este scris negru pe alb, în limba engleză, următorul mesaj: “A private life is a happy life, not everything needs to be heard or seen”. Se traduce astfel: “O viață privată este o viață fericită, nu totul trebuie să fie auzit sau văzut”. Mulți dintre cei care au citit s-au gândit că Daria se referă la modul în care Alex Bodi își ține relația cu Bianca Iordache departe de ochii lumii. Mai mult, la un moment dat, surse din anturajul celor doi susțineau că Bodi chiar ar fi încercat să o înșele pe Daria.

Daria Radionova, despre Alex Bodi: “A fost agresiv cu mine”

Daria a plecat la Londra în martie și nu s-a mai întors. Cei doi au încercat să se împace, însă nu au reușit. Daria a fost sătulă de agresiunile lui Bodi și de comportamentul plin de gelozie.

Am vrut să fug de el, nu m-a bătut, dar a fost agresiv cu mine. A făcut aceeași greșeală în toate relațiile. Are o problemă cu ego-ul, este o persoană narcisistă. L-am iubit din tot sufletul meu, nu mai vreau să continui și să am vreo treabă cu el. Nu mă merită el pe mine! L-am iubit, am fost tot timpul acolo pentru el.

Este dezgustător ce face acum Alex, eu l-am iubit. Eu am dat interviu pentru că am vrut să-i salvez lui imaginea, nu avea una bună atunci. A început să se răzbune pe mine. Nu sunt geloasă pe nimeni, nici pe fetița lui, i-am făcut și părul, am avut grijă de ea, cum să fiu geloasă?”, a dezvăluit Daria acum mai bine de o lună.