Între Alex Bodi și Daria Radionova este acum un adevărat război, mai ceva ca cel dintre Bodi și Bianca Drăgușanu. Cei doi par să aibă tot mai multe scandaluri publice, deși în primele zile de despărțire au încercat să țină totul cât mai ascuns de ochii lumii. Acum, cei doi se contrazic puternic în declarații. La ora actuală, amândoi susțin lucruri diferite, inclusiv legate de cine a luat decizia despărțirii și mai ales care a fost adevăratul motiv.

În momentul în care toți românii se așteptau ca Alex Bodi și Daria Radionova să devină soț și soție, cei doi au luat o decizie bruscă și au hotărât să meargă pe drumuri separate. I-a fost alături în momentele cele mai grele, dar afaceristul și-a acuzat fosta iubită de faptul că și-a schimbat atitudinea odată cu plecarea ei în Londra. Aceasta la rândul ei are și ea acuze legate de fostul soț al Biancăi Drăgușanu.

Daria îl atacă puternic pe Alex Bodi

De partea cealaltă, Daria Radionova a povestit că principala cauză a despărțirii de Alex Bodi a fost atitudinea pe care acesta a avut-o. Se pare că era foarte gelos și posesiv, lucru de care l-au acuzat mai multe femei din viața sa. Fanii celor doi care au ținut cu relația lor sunt uimiți de ce s-a întâmplat și nu mai înțeleg cine este de vină. Daria susține că ea s-a despărțit de Alex Bodi, iar acesta a transmis că el este cel care a făcut pasul final. Mai mult, Bodi a făcut publice mai multe mesaje date de Daria.

Cu ce am mințit acum? Ascultă, oprește-te. Într-adevăr e prea mult. (…) Îmi pasă și te iubesc. Dacă nu vrei, fii sincer, dar nu mă jigni și nu mai spune minciuni. Dacă am vrut să scap de tine de ce să încerc să te calmez. Știi cum mi-am dat seama că a fost o greșeală prostească care te-a rănit?

Pentru că m-am pus în poziția ta și de aceea ți-am trimis mesaje și te-am sunat și încerc să te vindec. Știu că treci prin momente grele, dar te rog relaxează-te și oprește-te, bine? Chiar nu am nevoie de nimeni altcineva, te iubesc doar pe tine și am nevoie de tine. Nu te-am înșelat niciodată. Eu nici măcar nu le răspund unor prieteni pentru că știu că s-ar putea să nu-ți placă. Nici măcar nu mă uit la alt bărbat (…)”, e doar unul dintre mesajele pe care Daria Radionova i l-a trimis afaceristului.

alex-bodi-si-daria-radionova-se-gandesc-deja-la-nunta-dupa-ce-au-petrecut-primul-craciun-impreuna_size24
Daria îl atacă pe Alex Bodi

Imediat ce a auzit toate vorbele spuse de cel pe care și-l dorea pentru toată viața, Daria Radionova a ieșit și ea la atac. Aceasta a ales să dezmintă tot ce a declarat Alex Bodi. Ulterior, ea a transmis că nu se va mai împăca niciodată cu afaceristul din Mediaș și că nu vrea să mai audă de el indiferent de situație. Se pare că bărbatul i-ar fi cerut înapoi chiar și inelul de logodnă și multe alte lucruri. Se pare că afaceristul nu a mai dorit ca Daria să aibă lucruri de la el, atât timp cât ea locuiește în Londra.

Am vrut să fug de el, nu m-a bătut, dar a fost agresiv cu mine. A făcut aceeași greșeală în toate relațiile. Are o problemă cu ego-ul, este o persoană narcisistă. L-am iubit din tot sufletul meu, nu mai vreau să continui și să am vreo treabă cu el. Nu mă merită el pe mine! L-am iubit, am fost tot timpul acolo pentru el.

Este dezgustător ce face acum Alex, eu l-am iubit. Eu am dat interviu pentru că am vrut să-i salvez lui imaginea, nu avea una bună atunci. Alex a început să se răzbune pe mine. Nu sunt geloasă pe nimeni, nici pe fetița lui, i-am făcut și părul, am avut grijă de ea, cum să fiu geloasă?. Alex Bodi mi-a cerut inelul de logodnă înapoi. Oricum nu-l mai iubesc, dar ce fel de bărbat este ăsta?”, a declarat Daria.