Așteptarea a luat sfârșit pentru Daniela Iliescu și Culiță Sterp. Cei doi au devenit părinți pentru prima dată, în cursul zilei de ieri și nu există fericire mai mare în acest moment pentru cei ei. Vedetele se așteptau din moment în moment ca micuțul lor să vină pe lume, iar acesta s-a lăsat așteptat aproximativ o săptămână. Cântărețul a renunțat chiar și la Survivor România pentru a fi alături de iubita lui când va naște și imediat ce acest lucru s-a întâmplat, a postat o imagine emoționantă de pe patul de spital cu viitoarea lui soție și cu bebelușul lor.

Culiță Sterp a devenit tată

Mai mult de atât, îndrăgitul artist a scris și câteva rânduri emoționante pe contul lui de Instagram și, de asemenea, a dat și câteva detalii despre cel mic. Daniela Iliescu a născut pe cale naturală un băiat perfect sănătos care cântărește 4 kilgrame și care are 55cm. Culiță Sterp a mărturisit că abia în cursul zilei de ieri a descoperit ce înseamnă fericirea și că până atunci, a trăit degeaba.

Foștii lui colegi din echipa Faimoșilor, familia, prietenii, dar și fanii le-au transms proaspeților părinți toate gândurile lor frumoase, iar ei le-au distribuit pe cele mai frumoase dintre ele. Mulți sunt curioși să afle care este numele ales pentru băiețelul lor, dar cel mai probabil nu îi vor ține prea mult pe jar și vor face marele anunț cât mai curând posibil.

 

Daniela Iliescu a născut! Culiță Sterp a postat prima imagine cu băiatul lor: "Vă iubește tata"

” Astăzi 17 Iunie, am văzut cum arată fericirea, până acum pot spune că am trăit degeaba! Nu se poate descrie în cuvinte acest sentiment, aceste trăiri, pe care vă doresc tuturor să le simțiți, pt că vă schimbă viața cu adevărat ❤️ 4 kg si 55 de cm, atât are fericirea noastră întruchipată într-un îngeraș de băiat, pe care l-a adus pe lume cea mai frumoasă si cea mai iubită mămică din lume @daniela.iliescu! Vă iubește tata și o să facă tot ce-i stă în putere să aveți o viața frumoasă și să nu vă lipsească nimic! ❤️”, a scris Culiță Sterp, pe Instagram.