Daniela Crudu a reușit să se transforme total în ultimii ani, după ce a început să modifice la ea toate părțile corpului care nu îi plăceau sub nicio formă la ea. Nu s-a temut niciodată să iasă în față și să discute despre intervențiile pe care și le-a făcut, ba chiar este mândră de felul în care arată și cum se simte în pielea ei. Bruneta demonstrează astfel că este o femeie asumată, căreia nu îi pasă de părerile rele ale celor din jur, din moment ce ei îi este bine în felul acesta.

„Nu mi-am făcut mare operație”

Nu toată lumea a aplaudat-o pentru curajul de care a dat dovadă. Unii au criticat-o dur pentru faptul că nu mai arată deloc ca înainte și că nu ar fi trebuit să procedeze așa, pentru că era deja o femeie frumoasă care nu avea nevoie de medici pentru a arăta bine. Cu toate acestea, ea nu a ținut cont de părerile ei, iar recent s-a filmat pe patul de spital, după ce și-a făcut o nouă intervenție de care simțea o mare nevoie.

După cum a povestit chiar ea, nu este o intervenție complicată și nici una majoră, dar a vrut cu orice preț să rezolve și această problemă serioasă pe care o avea și nu a stat prea mult pe gânduri. Daniela Crudu și a făcut o operație de liposcuție în zona coastelor interne, pentru că nu putea scăpa de grăsimea din zona respectivă, oricât de mult ar fi tras la sală.

Daniela Crudu și-a făcut o nouă intervenție estetică: "Doar ce am ieșit din operație și după..."

„Nu mi-am făcut mare operație. Mi-am făcut un pic de lipo în zona coapselor interne pentru că zona aia, oricât aș fi lucrat la sală, nu se ducea grăsimea de acolo și mi-am dorit eu lucrul ăsta. (…) Doar ce am ieșit din operație și după cum vedeți, mă simt fresh. Picul ăla de grăsime, tot l-a scos și n-am absolut nicio denivelare, nimic. Se vede țiplă. Sunt fericită!”, le-a spus vedeta fanilor săi.