Daniela Crudu este considerată una dintre cele mai sexi vedete de la noi. Fosta asistentă pare să fie mândră cu această titulatură și nu ratează nici un moment pentru a-și evidenția corpul perfect.

De data aceasta, vedeta a apărut într-o ipostază care a „încins” internetul și mai ales mințile fanilor bărbați pe care aceasta îi are. Daniela s-a dezbrăcat în sutien și s-a fotografiat fără rețineri.Imaginea a ajuns spre bucuria internauților pe contul ei de socializare.

A vizitat medicul după ultima intervenție

Campioană la capitolul operații estetice, Daniela Crudu a bifat zilele trecute o nouă intervenție. Mai exact, vedeta și-a dorit să își îndepărteze stratul de grăsime în surplus din zona coapselor. Chiar dacă o astfel de intervenție nu este una dificilă, totuși bruneta a avut nevoie de două zile de spitalizare. Fosta asistentă tv a ajuns la control la medicul ei drept pentru care a fost nevoită să renunțe la haine pentru ca specialistul să evalueze vindecarea după intervenție. Fără să stea prea mult pe gânduri, excentrica Daniela s-a fotografiat în această ipostază. Îmbrăcată in pantaloni si purtând un sutien îndrăzneț, bustul brunetei a fost lăsat la vedere. Vedeta a postat imaginea pe contul ei de socializare.

Daniela Crudu

Daniela și-a schimbat foarte mult imaginea de-a lungul timpului. O comparație cu primele apariții la tv și cu înfățișarea pe care aceasta o are acum scoate la iveală o serie de operații estetice. De altfel, focoasa brunetă nu a ascuns niciodată faptul că a ajuns de nenumărate ori la estetician.

Fosta asistentă tv are implanturi mamare, precum și liposucție. La nivelul feței, vedeta a apelat la tehnica de contouring și la injectarea buzelor cu acid hialuronic. De asemenea, Daniela are rinoplastie și sprâncene tatuate.