Scandalul dintre cei trei concurenți de la Survivor România, Zannidache, Sebastian Chitoșcă și Ștefan Ciuhulescu, a luat amploare după ce unul dintre ei a sărit la bătaie. În momentul în care fotbalistul a sărit la gâtul protejatului lui Alex Velea, Sebi a simțit nevoia să intervină și să îi ia apărarea. La un moment dat, părea că lucrurile vor lua o altă întorsătură, iar prezenntatorul emisiunii a fost nevoit să intervină, pentru a ameliora situația, dar nu a avut prea mare succes, pentru că discuțiile au continuat și în tabăra lor.

Daniel Pavel: „Sebastian a simțit nevoia să protejeze”

Mai mult de atât, cearta dintre ei l-a pus într-o lumină bună pe Ștefan, care a ieșit preferatul publicului săptămâna aceasta, următorul fiind Zanni. Acesta nu se aștepta la o susținere atât de mare din partea celor de acasă, iar colegii lui nici măcar nu se așteptau să se întâmple una ca asta.

După toate cele întâmplate, Daniel Pavel a dat o serie de declarații despre scandalul dintre cei doi fotbaliști din echipa Faimoșilor, fiind de părere că între cei doi bărbați este vorba despre orgoliu, pentru că ambi au avut aceeași pasiune și pentru că fiecare încearcă să demonstreze că are dreptate în fața celuilalt. Veteranii concursului se susțin între ei, oar faptul că un nou concurent a îndrăznit să strice atmosfera în echipa lor a fost un lucru care nu le-a plăcut deloc Faimoșilor și pentru care au simțit nevoia să riposteze.

 

Daniel Pavel, primele declarații despre scandalul dintre Ștefan și Sebastian: "Este o chestie și de orgoliu profesional, pentru că amândoi sunt fotbaliști și..."

 

„Se duce acul indicator către zona de avarie de multe ori, însă ei se liniștesc, ei sunt și niște personalități puternice și atunci e limpede că vor ajunge. Însă, acolo, acolo este o chestie și de orgoliu profesional, pentru că amândoi sunt fotbaliști și sunt fotbaliști foarte buni. La Survivor, însă, nu este despre fotbal, nu este nici măcar despre sport și este acolo dorință, pentru că trebuie spusă acasă, de a intra pe traseu. De la asta a plecat, nicidecum băieții nu s-au dat înapoi să aducă ei punctul..Și-au spus lucruri, s-au spus lucruri ca pe stadioane, s-au ponderat, însă Ștefan a simțit nevoia să mai continue. Ștefan s-a îndreptat către Zanni, Sebastian a simțit nevoia să protejeze.”, a declarat Daniel Pavel pentru WOWbiz.