Nici lui Daniel Pavel nu îi este ușor să stea departe de familia sa, de mai bine de patru luni. Spre deosebire de concurenți, prezentatorul are tot dreptul să discute cu cei ce acasă, ori de câte ori simte nevoia, pentru că el are acces la tehnologie, dar asta nu înseamnă că nu le duce dorul celor dragi și că nu își dorește să fie acasă, alături de ai lui.

Daniel Pavel vorbește despre fiul lui

Cel mai probabil, cel căruia îi duce dorul zilnic este chiar fiul lui, de care este tare mândru și în care are mare încredere că va reuși să facă tot ceea ce și-a propus pe viitor. Fiul lui este este elev al Liceului Francez de la Viena. Acesta a făcut sport încă de la o vârstă fragedă, pentru că părinții lui au decis acest lucru de comun acord, doar pentru binele lui. Încă de mic a știut ce este mai bine pentru el și a declarat că spre deosebire de el, acesta știe să schieze și să patineze.

Mai mult de atât, el a învățat mai multe limbi străine, lucru care l-a ajutat enorm, mai ales că învață în afara țării. Chiar dacă este departe de casă, Daniel Pavel crede despre fiul lui că nu va vrea să rămână mereu peste hotare, pentru că bate în el o inimă de român autentic. Așadar, prezentatorul de la Kanal D este foarte mulțumit de fiul lui și de felul în care acesta a crescut.

 

Daniel Pavel, mândru de fiul lui! Cum arată copilul prezentatorului de la Survivor România / FOTO

„Este elev al Liceului Francez de la Viena și, împreună cu mama lui, cu care avem o relație cordială pentru beneficiul maxim al băiatului, l-am dat la sport de mic. Spre deosebire de mine, știe să schieze și să patineze. Dar tot sporturile de apă sunt pe locul întâi, și aici cred că l-am influențat și eu.

A venit în Austria, cu mama lui, prin transfer de la Liceul Francez de la București, pe care îl urma, la scurtă vreme după ce am ajuns eu la Viena. Vorbitor de germană, franceză și engleză, pe lângă română, am considerat că Viena s-a așezat foarte bine pentru el. Oricum ar fi studiat într-un astfel de oraș la facultate. Ce este foarte interesant este că bate în el o inimă de român sadea, valah autentic, și sunt convins că va trăi de la un moment încolo în spațiul românesc, aducând cu el experiența internațională”, a declarat Daniel Pavel.