Sâmbătă a fost una dintre cele mai fericite zile din viața lui Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu. Cei doi au ajuns în fața ofițerului de stare civilă. Cei doi au spus DA și au ajuns oficial, soț și soție. Aceștia au fost logodiți mai bine de un an jumătate, timp în care au plănuit evenimentul vieții lor.

Se pare că Dani și Gabriela nu au putut să aștepte prea mult marele eveniment, mai cu seamă că proaspăta soție este însărcinată în trimestrul al doilea. Cei doi și-au dorit să facă nunta mai rapid, însă pandemia de coronavirus le-a schimbat complet planurile.

Gabriela și Dani, îmbrăcați de vis

Gabriela Prisăcariu s-a îmbrăcat ca o mireasă cu stil,  adecvat unei cununii civile de lux, având o rochie vaporoasă, albă, cu un decupaj de efect în zona picioarelor sale sexy. Ținuta i-a evidențiat, desigur, și burtica de mămică. Nici mirele nu a fost mai prejos.  La fel, Dani Oțil a avut un costum adecvat marelui eveniment, de culoare bej, asortat cu ținuta miresei, de o eleganță și o simplitate uluitoare.

gabriela-prisacariu-dani-otil
gabriela-prisacariu-dani-otil

Cei doi s-au distrat de minune. După ce au semnat actele, Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au ajuns la restaurantul prezentatorului TV. Cei doi au organizat o masă festivă pentru toți cei care le-au fost alături. Dani Oțil și frumoasa lui soție au amenajat totul special pentru eveniment. Petrecerea a fost întreținută de Taraful Rutenilor, împreună cu faimoasa Carmen Chindriș.

Gabriela a publicat și o fotografie din ziua evenimentului lor, iar fanii au „asaltat-o” cu felicitări și aprecieri. ”Mr&Mrs Otil😬❤️”,a scris fotomodelul în dreptul fotografiei cu prezentatorul de la Neatza.

Casa de piatra!! ♥️♥️♥️/ Casă de piatră ❤️❤️/ superbi!!/ Felicitări… Casa de piatră… 💥/ Minunat! Dumnezeu sa va binecuvânteze! ❤️🙌/ Felicitari!!👏👏casa de turta dulce!❤️/ Wooooow! Felicitări și Casa de piatra!!❤️❤️❤️/ Minunați sunteți!! 😍”, sunt doar câteva dintre miile de mesaje date de fanii celor doi.