Dani Mocanu a făcut publice o serie de declarații uluitoare în legătură cu sentința Judecătoriei Pitești. Magistrații au decis că Dani Mocanu trebuie condamnat la șase luni de închisoare cu executare pentru videoclipul piesei “Curwa”. Fostul manelist este acuzat că instigă la ură și discriminare împotriva femeilor.

Dani Mocanu, mesaj șocant după decizia magistraților

În momentul în care a hotărât să transmită unele dintre gândurile pe care le are, artistul a publicat o poză care a fost realizată în timpul unui antrenament. Declarațiile sale au apărut la doar o zi după ce el a refuzat să vorbească despre situația delicată în care se află. Manelistul este acum bun de plată și are de dat către stat suma de 15.000 de lei.

6 luni de închisoare pentru o melodie… dar de ce eu din atâția artiști ??? Am sa vorbesc cu Dumnezeu să rezolve situația și să se răzbune pe toți cei care îmi vor răul ? țineți-vă bine… cu Dumnezeu nu e de joacă ?” sunt declarațiile așternute de fostul manelist la descrierea imaginii de mai jos, pe care a postat-o pe Instagram.

dani mocanu
dani mocanu

Avocatul lui Dani Mocanu îl implică și pe Cheloo

Avocatul lui Dani Mocanu îl implică și pe Cheloo în această situație. Adrian Breazu, cel care îi ia apărarea în instanță lui Dani Mocanu a transmis că știe că interpretul Cheloo are versuri mult mai dure și că pedeapsa sa este una primită nedrept. Avocatul îl dă exemplu pe Cheloo, care nu a primit astfel de pedepse pentru versuri mai dure.

Pentru mine a fost o surpriză, în condițiile în care sunt atâtea piese din perioada aceasta de după Revoluție, tot ce a fost protest în România – Cheloo, Paraziții – piese care poate au cuvinte și text mult mai dure. Pentru mine, nu există, din perspectiva juridică, încălcarea art. 369 din Codul Penal”, a declarat avocatul Adrian Breazu pentru impact.

Rămâne de văzut dacă Dani Mocanu va fi nevoit să execute pedeapsa cu închisoarea. Momentan, acesta nu a primit condamnarea definitivă. Decizia poate fi contestată.