Dani Mocanu nu încetează să își uimească fanii și prietenii de pe rețelele de socializare. Artistul a făcut noi declarații cu care a șocat pe toată lumea. Fostul cântăreț de manele a explicat de ce nu se teme de moarte.

Dani Mocanu le-a povestit lucruri din viața sa prietenilor din mediul online. Fără să să se gândească prea mult, artistul le-a explicat celor care îl sprijină motivul pentru care nu teme în nicio clipă de moarte. ”Regele Vizualizărilor” a explicat că Dumnezeu îi este alături în fiecare minut al vieții. Din acest motiv, el se simte tot mai puternic și știe că este sprijinit la fiecare pas.

Vestea conform căreia Dani Mocanu a ales pocăința în locul carierei sale de mare succes continuă să fie un adevărat șoc pentru fanii săi din mediul online. Manelistul a anunțat că renunță la tot pe data de 31 decembrie 2020. În acel moment, manelistul a publicat ultima sa piesă, denumită Legenda Vie. De atunci, el a anunțat că va merge pe calea Domnului și că este cea mai bună alegere pe care a făcut-o.

Dani Mocanu nu se teme de moarte

Fără să stea prea mult pe gânduri, ”Regele manelelor” le-a transmis prietenilor săi din mediul online care este motivul pentru care nu se teme nicio clipă de moarte. El susține că nu se teme pentru că îl are alături pe Dumnezeu și tot ce are nevoie este să creadă în El, să se roage și să își trăiască viața în pocăință.

Chiar dacă ar fi să umblu prin valea umbrei morții, nu mă tem de niciun rău, căci TU ești cu mine!!!”, a scris Dani Mocanu pe InstaStory.

Fanii l-au felicitat și l-au apreciat pentru alegerea făcută. Aceștia sunt fericiți că Dani a ales o cale care îi face bine și care îi aduce liniște.