Deși s-a pocăit și vrea să își petreacă restul vieții în liniște, Dani Mocanu încă are probleme destul de mari cu legea. Îndrăgitul manelist a avut ghinionul să își mărească palmaresul, nu cu premii, ci cu un nou dosar penal. Pe lângă toate problemele, el riscă trei ani de închisoare, după ce a fost prins de mai multe ori conducând fără permis.

Mai mult, în luna decembrie 2020, în fața judecătorilor din Pitești a ajuns dosarul penal în care Dani Mocanu este judecat pentru că a condus fără permis. Manelistul este acuzat de infracțiune în formă continuată, fiind acuzat că a condus fără permisul auto de mai multe ori. Acesta nu a respectat legea și a decis să conducă, deși știa că are dosar penal. Procesul a ajuns deja la a treia înfățișare, iar procurorii încearcă să obțină pedeapsa maximă prevăzută de noul Cod Penal, adică 3 ani. Mai mult, Dani mai are încă un proces, din cauza clipului „Curwa”, în care este acuzat de instigare.

dani mocanu
dani mocanu

Dani Mocanu, condamnat la 6 luni de închisoare cu executare

Manelistul nu este la prima condamnare pentru această infracțiune. În 2017, Dani Mocanu a primit o pedeapsă cu suspendare pentru comiterea acestei infracțiuni,  în cazul clipului ”Curwa”, unde a fost judecat pentru incitare la ură împotriva femeilor. Manelistul a atacat însă decizia judecătorilor, conform căreia ar urma să stea în spatele gratiilor pentru 6 luni.

Manelistul mai are un dosar penal deschis pentru rele tratamente aplicate animalelor. Totul s-a întâmplat recent, în videoclipul piesei „STOP România”, în care apare un leu rănit. Asta nu e tot. Manelistul care susține că a luat calea Domnului, mai are și un dosar deschis și a fost dat în judecată pentru proxenetism. Din acest dosar, Dani Mocanu s-a ales cu arest preventiv, pedeapsa pe care o riscă manelistul în acest dosar este de 10 ani de închisoare.