Soțul Danei Rogoz, Radu Dragomir, și-a sărbătorit ieri ziua de naștere. Bărbatul a împlinit frumoasa vârstă de 54 de ani și este extrem de fericit că a reușit să facă atât de multe lucruri până la această vârstă. Are o carieră de succes, este un bărbat împlinit pe toate planurile și o familie perfectă. Acesta trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu atrița de foarte mulți ani, iar din iubirea lor au luat naștere doi copii superbi, de creșterea cărora se ocupă amândoi.

La mulți ani, Radu!

Cei doi au demonstrat de multe ori că iubirea lor este mai importantă și mai puternică decât orice pe lumea asta. Nimeni și nimic nu a reușit să intervină în familia lor și nici măcar diferența de vârstă nu i-a afectat într-un fel sau altul. Puțini știu despre Radu Dragomir faptul că este cu 19 ani mai în vârstă decât frumoasa lui parteneră de viață. Acest aspect nu a fost niciodată atât de important pentru ei, cât a contat pentru gurile rele din jurul lor.

Faptul că ieri soțul ei a sărbătorit împlinirea celor 54 de ani, i-a dat un motiv în plus Danei Rogoz să îi transmită din nou cât de mult îl iubește și cât de important este pentru ea și pentru cei mici. În plus, în același mesaj vedeta i-a mulțumit pentru tot ceea ce a făcut pentru ea până acum și pentru toate amintirile pe care le au împreună. Nu în ultimul rând, i-a mulțumit și pentru cei doi copii ai lor, pe care îi iubesc mai mult decât orice pe lume.

 

Dana Rogoz își sărbătorește astăzi soțul! Mesajul emoționant al actriței: ''Îți mulțumesc! ''

48/365 La multi ani, Radu meu bun! Te iubesc si iti multumesc pentru viata pe care o traim, pentru planurile pe care ni le facem, pentru amintirile pe care le-am construit impreuna, pentru acesti copii minunati care ne umplu bratele si inimile. ❤, i-a transmis Dana Rogoz soțului său.