Dan Negru a împărtășit cu fanii lui de pe rețelele sociale una dintre cele mai frumoase amintiri din viața lui. Prezentatorul a postat o imagine de pe vremea când era doar un copil, iar reacțiile admiratorilor săi nu au încetat să apară.  De ce a făcut această postare? Ei bine, pentru că ziua de astăzi este una extrem de specială pentru el, pentru familia și pentru toți ceilalți oameni din jurul lui care îl apreciază și care îl iubesc.

Dan Negru: “Îmi privesc fotografiile vechi”

Astăzi, 23 februarie, Dan Negru împlinește frumoasa vârstă de 50 de ani. A schimbat prefixul, iar un asemenea eveniment important nu ar fi avut cum, cu siguranță, să treacă neobservat. Este o zi în care încă de la primele ore ale dimineții a fost cuprins de nostalgie și în care a postat acea imagine, pe care simțea nevoia să le-o arate și celorlați.

În toți acești ani, Dan Negru a reușit să realizeze multe lucruri și este un bărbat împlinit din toate punctele de vedere. Toate îi merg ca pe roate, atât în ceea ce privește planul personal, cât și în ceea ce privește planul profesional. De ani de zile, oamenii nu își pot imagina, de exemplu, noaptea de Revelion fără el. Emisiunile pe care le prezintă sunt memorabile și așa vor rămâne pentru totdeauna în ochii celorlalți.

“Îmi privesc fotografiile vechi.
Un băiețaș poartă numele meu…”, a scris el în dreptul colajului respectiv.

Dan Negru, imagine rară din copilărie! Artistul a reușit să își șocheze fanii: “Îmi privesc fotografiile vechi”

Internauții au avut și ei grijă ca prezentatorul să se simtă o persoană iubită, așa că i-au transmis toate gândurile lor bune în comentarii.

„Anii trec, ne schimbă Încet, încet să nu mai recunoscut omul din oglindă Câte amintiri se-adună Și m-am trezit bătrân dar jur,c-am adormit tănăr…Mulți ani trăiască!”, „La mulți ani sănătoși și binecuvântati! Să rămâi mereu același OM minunat, cu coloană vertebrală, bun simț și patriot! 🙏🤚❤️”, i-au transmis fanii în comentarii.