Solistul trupei Holograf a anunțat oficial o veste care a uimit toți românii. Dan Bitman a declarat că se vaccinează, deși de la începutul pandemiei a contestat măsurile luate de autorități și chiar i-a dat dreptate Dianei Șoșoacă, în discursurile sale anti pandemie. Acum, Bitman trece în cealaltă parte a frontului și intră în lupta pentru normalitate.

Bitman schimbă foaia

În cadrul unei emisiuni televizate, Dan Bittman a transmis că se va vaccina, asta în ciuda tuturor declarațiilor pe care le-a făcut de-a lungul timpului și a faptului că a ajuns chiar să aibă probleme mari cu autoritățile, din cauză că nu ținea cont de măsuri. Mai mult, au existat dese situații în care Dan Bitman a făcut declarații legate de pandemia de coronavirus, care au încins spiritele în România. Acum, artistul pare să se dea pe brazdă. Acesta se vaccinează, din dorința de a reveni la normalitate. Pentru el, ultima perioadă nu a fost deloc una bună, atunci când vine vorba despre concerte și evenimente publice din care să câștige bani.

dan-bittman
dan-bittman

După un an de zile şi toate măsurile luate, suntem în aceeaşi situaţie iar poporul a fost foarte obedient. A respectat măsurile impuse şi, cu toate acestea, suntem într-o situaţie gravă.

Respect legea şi am respectat-o în tot acest an. Dar am senzaţia că oamenii care ne impun aceste restricţii vor să ne ducă într-o situaţie de criză. Vor neapărat să o facă…

Nimeni nu doreşte, de fapt, să îmbunătăţească ceva. Dimpotrivă. Doreşte să aibă cifre. Doreşte să vândă în continuare marfă: medicamente, teste, vaccinuri. Ce rost are să discutăm? Suntem în aceeaşi situaţie ca atunci când nu exista vaccin. Ba chiar mult mai rea”, a declarat Dan Bittman.

Cel mai probabil, artistul Dan Bitmna a luat decizia de a lăsa deoparte părerile sale și de a se vaccina, deoarece știe că foarte multe dintre state acceptă relaxarea restricțiilor pentru cei imunizați. Mai mult, în România, marea majoritate a restricțiilor care ar fi plănuite pentru după perioada de 1 iunie sunt pentru cei care aleg să se vaccineze. Astfel, făcând parte din lumea artiștilor și dorind să revină pe scenă, Dan Bitman a decis chiar să se vaccineze împotriva virusului.