Daiana Anghel s-a căsătorit religios cu Sorin Gonțea! Fosta prezentatoare a strălucit cu adevărat și a purtat o ținută care a uimit pe toată lumea. La ora actuală, Daiana este considerată vedeta cu cea mai reușită rochie de mireasă din ultima lungă perioadă. Nunta sa a fost una demnă de basme.

Daiana Anghel și Sorin Gonțea au făcut cununia religioasă

Nunta celor doi soți a fost organizată în mare secret în Brașov. Daiana Anghel strălucit în rochia albă de mireasă pe care și-a ales-o. Aceasta are o trenă superbă, iar în partea din față este scurtă – decolteul a atras și el atenția tuturor. Sorin Gonțea a optat pentru o cămașă albă, iar sacoul a fost și el deschis la culoare, însă, a avut și negru, nuanță avută atât la papion, cât și la pantalonii eleganți.

Cununia religioasă a Daianei Anghel și a lui Sorin Gonțea a fost organizată la mai puțin de doi ani de la cea civilă. Cei doi au decis să fie soț și soție și au semnat și spus DA în fața ofițerului de la Starea Civilă din Brașov pe 3 august 2019. După ce și-au unit destinele și în fața Lui Dumnezeu, mirii și invitații au sărbătorit la Conacul Heldsdorf. Christina Ich a publicat pe Instagram Stories valsul mirilor, însă, și momentul în care mireasa a cântat câteva versuri. Nunta a fost una de lux, restrânsă, bine organizată.

 

La scurt timp după ce au dansat valsul mirilor, Daiana Anghel și-a schimbat rochia albă de mireasă cu una argintie. Alături de ea, în calitate de prietenă, dar și de domnișoară de onoare, a stat permanent Christina Ich. Iubita lui Alex Pițurcă junior a povestit într-o filmare publicată pe IG Story că a prins buchetul de mireasă aruncat de buna ei prietenă, Daiana Anghel. În schimb, Ich a spus că nu dorește să se căsătorească, deoarece organizarea evenimentului este destul de grea.

Cine credeți că a prins buchetul? Eu am prins buchetul!”, a mărturisit logodnica lui Alexandru Pițurcă.