Cuza de la Noaptea Târziu a reușit să intre din nou în atenția publicului, după ce a apărut în podcast-ul prezentat de Radu Țibulcă pe YouTube. Deși unii aveau așteptări ca discuția lor să fie una amuzantă, artistul a reușit să emoționeze pe toată lumea cu declarațiile sale și a deschis subiecte sensibile, despre care nu a mai vorbit până acum. Trecutul vedetei nu a fost unul atât de ușor pe cât au crezut unii, când a apărut pentru prima dată în mediul online.

Cuza, imagine amuzantă pe Instagram

Fostul iubit al Ramonei Dumitrescu, asistenta de la Neatza cu Răzvan și Dani, a adus în discuție declinul proiectului care l-a făcut cunoscut în toată țara, Noaptea Târziu, despre falimentul cafenelei sale, despre relația pe care a avut-o cu blondina, despre părinții și prietenii săi, dar și despre multe alte subiecte despre care fanii au ascultat cu sufletul la gură. Se pare că deși a iubit-o enorm pe fosta lui parteneră de viață, neînțelegerile dintre ei și discuțiile în contradictoriu au dus la separare de mai multe ori în cei doi ani pe care i-au petrecut unul alături de celălalt.

La câteva zile, după ce videoclipul respectiv a făcut furori în mediul online, Cuza a reușit să amuze pe toată lumea. Vloggerul a postat o imagine în care era etichetat de către prietenul său cel mai bun, Emi, în care apare cu un filtru folosit de multe dintre persoanele publice de la noi. El s-a amuzat copios pe seama imaginii respective și a susținut că nu mai are bani de operații, pentru că a investit în Bitcoin, în caz contrar s-ar fi făcut „așa frumoasă”.

 

 

Cuza de la Noaptea Târziu, transformare de zile mari! Fanii s-au amuzat copios: "Nu mai am bani de operații" / FOTO

„Ce bine că am băgat banii în Bitcoin și nu mai am de operații că așa frumoasă mă făceam!”, a scris Cuza de la Noaptea Târziu, vizibil amuzat de situație.