Cuza de la Noaptea Târziu, mai în glumă mai în serios, a făcut un anunț care le-a dat de gândit fanilor de pe rețelele sociale. Fostul iubit al Ramonei Olaru a vorbit sincer cu ei și a început să le povestească despre coșmarul prin care trece de câteva luni.

Cuza, motive seriose de îngrijorare

Recent, Cuza de la Noaptea Târziu a tras un semnal de alarmă, chiar pe contul lui oficial de Instagram, Vloggerul a făcut o serie de Story-uri în care își exprimă îngrijorarea pentru faptul că îi scade numărul de urmăritori pe Instagram, deși zilnic are sute de noi de urmăritori. Problema este că mai mulți pleacă decât vin, astfel că el s-a trezit că numărul lor a crescut destul de mult în ultima vreme. A pierdut aproape 9000 de oameni, ceea ce nu îl bucură deloc, ba chiar a specificat faptul că nu există supărare mai mare decât asta.

Din acest motiv, el a început să se gândească la toate cauzele care au dus la pierderea oamenilor care îl urmăreau. Crede că ori că nu mai este atât de frumos, așa cum spunea și fosta lui iubită, că nu mai este relevant pentru platformele sociale sau că Instagramul ar avea, de fapt, ceva cu el.

A ajuns la concluzia la care a ajuns și mama lui și anume că întreaga lui carieră se duce de râpă. Din câte a povestit chiar el se pare că femeia l-ar fi sfătuit să își găsească un loc de muncă.

„Nu există supărare mai mare! Știți că v-am povestit eu că mie tot îmi scad followerii, chiar dacă pe zi vin sute. Cică pe zi pleacă sute, mai multe sute. Am făcut un Story, când am pus prin octombrie și am tras primul semnal de alarmă. N-a mers, nu s-a întâmplat nimic. Pe vremea aia, aveam 288 de mii de followeri. Din octombrie până acum, am pierdut 8000, mai că intru în 9000. Nu-mi dau seama Inastagramul are o problemă cu mine, cum ar spune Cucu. Am devenit irelevant, cum ar spune tata. Nu mai sunt așa frumos, cum ar spune fosta.”, a declarat vedeta.