Adela Popescu are deja câteva nume pe care le crede potrivite pentru băiețelul ei, dar nu știe pe care dintre acestea să îl aleagă. Pe oricare dintre ele îl ia în calcul, prezentatoarea îl asociază cu o poreclă sau cu un alt copil sau adult, care poartă acest nume. Acest lucru îi face alegerea și mai grea.

Adela Popescu știe că trebuie să fie și soțul ei de acord

În plus, nu este doar alegerea sa, ci și a soțului său, care trebuie să fie și ea de acord cu numele pe care îl va purta cel de-al treilea copil al lor, pe care îl așteaptă cu sufletul la gură. Invitată într-o emisiune Tv, ea a luat în calcul toate variantele posibile, iar unul dintre numele sale preferate este Akim, dar s-ar duce foarte ușor cu gândul la fiul Antoniei și nu își dorește acest lucru.

În plus, a mai menționat și câteva nume, dar tot nu a ajuns la o decizie finală, așa cum le-a dat de înțeles tuturor la început. Partea bună este că are tot timpul să se hotărască asupra numelui pe care îl va purta bebelușul, pentru că mai are câteva luni până în momentul în care va naște.

A spus că în momentul în care îl vor vedea pentru prima dată, sigur vor avea idee ce nume ar trebui să poarte. Nu se grăbesc, pentru că este un lucru foarte, foarte serios și preferă să mai aștepte puțin.

Cum se va numi cel de-al treilea copil al Adelei Popescu. Vedeta a decis: “Trebuie să fie și el de acord”

“Mă găsise bine inițial, dimineața. Și a intrat Lora și mi-a zis ce e cu tine, scumpa mea, cum arăți așa, n-ai și tu o pudră, ești persoană publică. Vă prezint cele trei nume care au intrat în finală, la sugestia telespectatorilor. Ele și-au găsit locul după ce am fost de acord și eu și soțul. Trebuie să fie și el de acord, cu numele lui trebuie să rimeze. Primul este Achim. Doar că eu când mă gândesc mă gândesc la băiatul Antoniei, fie la cel al lui Paul Ipate. A doua variantă este Anton, doar că rimează cu beton. Și ne mai place Adrian, dar nu știu dacă va fi un copil minune. Eu gândesc totul în porecle. Nu știm ce să facem. Nu putem să îi spunem nici Adonis, că după îl poreclim Cove.”, a povestit Adela Popescu.