Adela Popescu se pregătește pentru unul dintre cele mai frumoase momente din viața sa și anume acela în care va deveni din nou mamă. Prezentatoare este însărcinată pentru a treia oară și va aduce pe lume tot un băiețel, pe care toată familia îl așteaptă cu sufletul la gură și cu brațele deschise. Vedeta știe cum este să fii însărcinată, pentru că nu trece prin aceste momente pentru prima dată. Cu toate acestea, fiecare sarcină este diferită și pentru că s-a simțit copleșită de întreaga situația, a simțit nevoia de o vacanță.

Adela Popescu, din ce în ce mai obosită

Soția lui Radu Vâlcan era convinsă că nu va mai putea călători prea curând, dar nu a fost așa. Ea a reușit să plece pentru câteva zile din Capitală alături de familia ei, alături de care simte mereu foarte bine. Cei mici se bucură parcă mai mult decât părinții lor de zilele libere, departe de casă, iar ei fac orice le stă în putință pentru ca ei să se simtă bine și să fie fericiți.

Direct din vacanță, Adela Popescu a vorbit din nou despre dea te-a treia sarcină. Însărcinată în a șaptea lună, frumoasa prezentoare abia acum începe să simtă greutățile și este din ce în ce mai obosită și a început să respire din ce în ce mai greu, motiv pentru care a îngrijorat pe toată lumea. Este ceva normal, iar Adela Popescu mai are de așteptat doar două luni, până când toate lucrurile vor reveni la normal.

 

Cum se simte Adela Popescu însărcinată în 7 luni! Declarațiile prezentatoarei: "Abia acum am început să..."

„Sunt în 7 luni și abia acum am început să simt că sunt însărcinată. În sensul că respir din ce în ce mai greu, merg balansat ca rața și nu mai pot dormi fără pernă de gravide. Acesta este și motivul pentru care am hotărât să venim în această vacanță. Știam că nu voi mai avea cum mai târziu și cel mai probabil nici în vară nu vom mai avea cum pentru care urmează să nasc la începutul lui iulie”, a declarat ea.