Majda a fost una dintre cele mai îndrăgite concurente de la Survivor România de către echipa ei. Aceștia au încercat să o protejeze de fiecare dată și să o țină în concurs atât de mult cât au putut, cu excepția lui Jador. Într-un consiliu de eliminare în care manelistul a ieșit favoritul publicului, acesta a votat-o pe cea despre care susținea că este prietena lui și despre care a zis că ține la ea ca la o soră. Neavând parte de susținerea celor de acasă, frumoasa vedetă a fost nevoită se părăsească acest concurs, cu lacrimi în ochi.

Majda: „Am glezna luxată”

Nu a regretat faptul că a fost eliminată și nici nu îi poartă pică lui Jador pentru fapta sa, dar i-ar mai fi plăcut să rămână pentru mai mult timp la Survivor România, competiția care i-a schimbat viața. Majda a fost ca o mamă pentru toți ceilalți concurenți și s-a bucurat de fiecare moment petrecut în Republica Dominicană. Cel mai probabil, ar fi rezistat mai mult în competiție, dacă ar fi fost mai bună pe traseu.

Din păcate, Faimoasa nu a reușit să se recupereze complet nici măcar acum la două luni de la eliminare. Are glezna luxată și a început să facă sesiuni de recuperare, în urma cărora ar trebui să se simtă din ce în ce mai bine. Mai mult de atât, ea a rămas cu semne pe picioare pe care le avea toată viața și care îi vor aminti de fiecare dată când le privește de concursul care a pus-o la încercare atât din punct de vedere fizic, cât și din punct de vedere psihic.

 

Cum se recuperează Majda, după participarea la Survivor România: „Au fost accidentări”

„Am glezna luxată şi deja am început sesiunile de recuperare, am semne pe picioare pe care le voi avea ca amintire pentru tot restul vieţii. Mai am de făcut câteva controale medicale, dar sunt bine, atât fizic, cât şi psihic”,  a declarat Majda într-un interviu pe care l-a acordat recent.