Gabriela Cristea a avut mari probleme cu kilogramele în plus. Vedeta a dat naștere de două ori și din acest motiv s-a îngrășat enorm. Cu toate acestea, ea a decis să ia atitudine și să își recapete formele. A fost nevoie de multă muncă și detterminare în acest sens, dar nu s-a dat niciodată bătută, ci a reușit să demonstreze faptul că este o femeie puternică indiferent de situațiile prin care ar fi nevoită să treacă.

Gabriela Cristea, sfaturi pentru fanele sale

Este, de asemenea, o femeie fericită și împlinită. Are o familie frumoasă, pe care o iubește enorm și pentru care ar face orice și un partener de viață care i-a oferit întotdeauna înțelegerea de care a avut nevoie. A fost un lucru extrem de important pentru ea să aibă sprijin din partea lui și, probabil, acest lucru a ajutat-o mai mult decât a lăsat să se vadă.

Cei doi petrec destul de mult timp împreună și se bucură de fiecare moment frumos al vieții. Nu doar în situațiile favorabile se iubesc, ci și în cele mai puțin plăcute, motiv pentru care au parte de toată aprecierea din partea oamenilor din jurul lor.

Fanele sale au fost mereu curioase să afle cum a reușit Gabriela Cristea să câștige lupta împotriva kilogramelor în plus. Ea nu le-a mai ținut prea mult pe jar și le-a dezvăluit secretele unui trup perfect, de care în momentul de față este mai mult decât mulțumită.

 

Cum se menține Gabriela Cristea în formă! Vedeta le-a spus secretul fanelor sale: “Sunt atentă și…“

Pentru o forma fizica buna trebuie sa mananc echilibrat si sa fac sport. Eu sunt atenta si la hidratare si beau ceai de la @sicuroslim cara imi taie pofta de mancare si ma ajuta sa elimin toxinele din organism. Te invit si pe tine sa mi te alaturi si sa-mi povesteti depre performantele tale. Eu ma straduiesc cate putin in fiecare zi si sunt sigura ca se vor vedea rezultatele cat de curand.„, a scris vedeta în dreptul imaginii respective.