Ileana Sterp, sora lui Culiță Sterp, a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, care a primit nota zece la naștere. A trecut doar o săptămână de la fericitul eveniment, iar vedeta deja le-a făcut cunoștință cu fiica ei oamenilor din mediul online care o urmăresc și care o apreciază. Încă din primele minute, comentariile și mesajele au început să curgă și din cauza faptului că sunt mult prea multe, ea nu le-a putut răspunde fiecăruia în parte, deși și-ar fi dorit să facă lucrul acesta.

„Vă mulțumesc și apreciez că vă faceți griji pentru noi”

Tocmai de aceea, proaspăta mămică a decis să le transmită un alt mesaj emoționant internauților cărora le-a mulțumit pentru toate gândurile frumoase și bune pe care i le-au trimis și le-a transmis că ea și micuța sunt bine și că se acomodează una cu cealaltă. Singurul care nu a văzut-o încă pe nepoțica sa este Culiță Sterp, care deși a aflat săptămâna trecută că a devenit unchi nu a primit nicio imagine de acasă, pentru că acest lucru nu este permis conform regulamentului Survivor România.

Mai mult de atât, Ileana Sterp le-a spus fanilor și ce nume au ales ea și partenerul ei de viață pentru fetiță. Se pare că se numește Carla și că părinții ei sunt mândri deja de minunea care a venit pe lume și datorită cărora familia lor este completă. Admiratorii abia așteaptă să mai vadă poze cu micuța, pe care au îndrăgit-o din prima clipă.

 

Cum se mai simte Ileana Sterp, după ce a născut! Vedeta, noii detalii despre fiica ei: "A trecut abia o săptămână..."

„Vă îmbrățișez, oameni minunați! Vă mulțumesc și apreciez că vă faceți griji pentru noi. Primesc foarte multe mesaje în care mă întrebați dacă suntem bine, având în vedere că nu am mai postat nimic în ultimele zile. Suntem foarte bine, încă ne acomodăm una cu alta, a trecut abia o săptămână de la venirea pe lume a fetiței noastre. Cu siguranță voi reveni pe Instagram în curând, unde abia aștept să vă povestesc una alta și să vă prezint minunea. Sunteți minunați, vă mulțumesc. Sunt fascinată de ființa minunată care ne-a umplut casa de bucurie și fericire🌸”, a scris sora lui Culiță Sterp pe social media.