Nouă ani de relație au însemnat enorm pentru Vlad Gherman, care după despărțirea de Cristina Ciobănașu a făcut față cu greu tuturor provocărilor din viața sa. Artistul a vorbit sincer despre lunile care au trecut și în care a simțit că a pierdut totul. Nu își mai găsea alinarea decât în alcool și în țigări și a simțit nevoia să apeleze la un psiholog pentru a trece peste toate momentele grele din viața sa.

„Îmi spăl, îmi calc, fac curat, gătesc”

Despărțirea de fosta lui iubită l-a făcut pe Vlad Gherman să realizeze care sunt lucrurile care contează cu adevărat pentru el și, de asemenea, să se vadă mai mult cu prietenii lui de care nu avea prea mult timp, cât timp a format un cuplu cu frumoasa actriță. El se descurcă foarte bine și cu treburile casnice, pentru că s-a văzut pus în postura în care nu mai avea cine să se ocupe de toate acestea.

Mai mult de atât. actorul încearcă să își ocupe mereu timpul cu ceva, pentru a nu se mai gândi la Cristina Ciobănașu și la toate momentele frumoase pe care le-au trăit împreună. Acesta stă, momentan, cu chirie și își plătește singur toate cele necesare. gătește, face curat, își spală rufele și le calcă, întocmai ca un bărbat normal care a rămas singur și care nu era obișnuit cu toate aceste responsabilități. Crede că separarea de fosta parteneră este o lecție de viață, este un moment care l-a pus la grele încercări și a ajuns la concluzia că nimeni nu îți poate garanta nimic în viață.

”Am început să mă descurc singur. Îmi spăl, îmi calc, fac curat, gătesc (mai rar ce e drept; mai des comand ceva), îmi plătesc tot ce trebuie plătit la un apartament în care stai cu chirie. Am început să fac vlog, am început să cânt din nou, mă văd cu prietenii mai des şi învăţ să mă descurc şi pe propriile puteri. E un drum nou şi pare că e unul interesant”, a declarat Vlad Gherman.

Cum se descurcă Vlad Gherman, după separarea de Cristina Ciobănașu: ”Mă văd cu...”

”E o experienţă inedită. Mă maturizează şi mă face mai conştient de lucrurile mărunte care trebuie făcute atunci când stai singur. E de încercat. Recomand! Cred că cea mai importantă lecţie pe care am învăţat-o până în prezent este că nimic pe lumea asta nu durează o veşnicie. Totul vine şi pleacă. Nimeni nu îţi poate garanta nimic. Tot ce ştim cu siguranţă e că într-o zi vom muri, atât. Restul drumului pe care îl avem de parcurs este necunoscut. Lecţia pe care am învăţat-o este următoarea: “Bucură-te de orice lucru pe care ţi-l oferă viaţa!”, a mai zis el.