Daria și Alex Bodi se înțeleg de minune, iar perioada de carantină pentru rusoaică și de arest la domiciliu pentru afacerist pare să fie mai degrabă una prielnică decât plină des stres și neplăceri. Ca doi porumbei, milionarul și Daria sunt mai uniți ca niciodată și în mod sigur folosesc acest răstimp pentru a-și face planuri de viitor.

Cum l-a surprins pe iubitul ei

Daria s-a întors în România în urmă cu două zile special pentru a petrece timp cu cel care i-a pus inima pe jar. Celebra antreprenoare din Londra nu a ținut cont că va fi nevoită să suporte consecințele legale în contextul pandemiei și a demonstrat că face orice pentru a fi alături de milionarul ei.

Astfel, după controlul din aeroport, autoritățile au trimis-o în carantină pentru 8 zile. Rusoaica profită de momentele alături de iubitul ei pe care îl răsfață non stop. Dincolo de faptul că gătește și are grijă de alimentația afaceristului, Daria găsește momente în care să îl alinte.

În urmă cu scurt timp ea a postat o imagine din intimitatea vilei în care locuiesc acum. Fostul Biancăi se delectează fumând narghilea în timp ce focoasa șatenă îl ține în brațe.

Daria Alex Bodi

Bat clopotele de nuntă pentru ei

Alex și Daria trăiesc acum povestea de dragoste interzisă la început în văzul tuturor. Cei doi s-au cuplat în urmă cu aproape un an. Conform spuselor Biancăi, afaceristul ar fi înșelat-o o lungă perioadă cu rusoaica. În primul și singurul interviu pe care cei doi amorezi l-au acordat împreună ambii au declarat că se văd și în viitorul apropiat împreună.

Afaceristul a precizat că își dorește chiar să o ia de soție pe Daria și să devină din nou tată a doi băieți. Întrebată pe Instagram dacă vrea să aibă copii, iubita lui Bodi a dat un răspuns neașteptat. Aceasta a precizat că în curând va atinge și acest vis.

Daria a primit deja inelul

Alex Bodi i-a dăruit actualei lui partenere de viață inelul de logodnă încă din luna octombrie. Bijuteria cu diamante a fost chiar cea pe care Bianca Drăgușanu a refuzat-o atunci când afaceristul i-a oferit-o ca semn de împăcare. Se pare că focoasa rusoaică nu stă prea mult pe gânduri si știe exact ceea ce vrea de la viață.