A venit și rândul Andreei Lodbă să își dea cu părerea despre foștii săi colegi de echipă. Fosta concurentă de la Survivor România a fost invitată într-o emisiune de televeziune, la câteva zile după revenirea sa în țară și a vorbit despre câteva lucruri care nu s-au văzut la TV, dar și despre cei alături de care a stat timp de câteva săptămâni bune și de la care a avut mereu ceva de învățat.

„Zanni e fenomenal, nu am ce să îi reproșez.”

Actrița își dorea să mai rămână în competiție, având în vedere faptul că abia se obișniuise cu toate condițiile de acolo și încerca să dea tot ceea ce avea ea mai bun pe traseu. Faimoasa a fost nominalizată de către colegii ei din punct de vedere sportiv și a fost nevoită să părăsească emisiunea, pentru că nu a avut parte de susținere din partea celor de acasă. Ea și-a luat la revedere de la colegii ei cu ochii în lacrimi, iar recent a făcut dezvăluiri neașteptate despre aceștia.

Andreea Lodbă s-a apropiat cel mai mult de Cucu, pentru că au intrat în concurs în același timp și a simțit că au multe lucruri în comun. El a fost eliminat înaintea sa și nu au avut prea mult timp la dispoziție să petreacă mai mult timp împreună. Despre Sebastian Chitoșcă a afirmat că l-a văzut ca pe un antrenor al echipei sale și a apreciat la el faptul că a ajutat-o cu sfaturi, ori de câte ori a avut nevoie.

 

Cum i-a caracterizat Andreea Lodbă pe Faimoși: "Reacționează la nervi"

Cosmin: Înger păzitor. El a fost cel care a sărit după mine în bazin, îi multumesc mult.

Culită: Tata Culi, să-i dea Dumnezeu sănătate! Suflet bun, el era cel care avea grijă de toate pe insulă.

Elena Marin: Mult bun simt. O apreciez pentru că e extrem de greu pentru o femeie să faci față acolo.

Zanni: Zanni e fenomenal, nu am ce să îi reprosez. Când echipa era cu vibe scazut ne facea sa radem, reusea sa ne aduca zambetul pe buze

Sebi: Antrenor a fost pentru mine. A mers cu mine pe majoritatea traseelor, a strigat la mine ca un antrenor, eu asa l-am simtit si ii multumesc tare mult pentru asta.

Raluca: Pot să spun că e vulcanica, dar am reusit sa o cunosc si mi-am dat seama că e foarte sufletistă. A avut acea divergentă cu Culita si imi spunea ca se gandeste la mama ei si stia ca se consuma.

Stefan: E vulcanic, dar e un suflet bun, m-a incurajat foarte mult pe traseu. Reactioneaza la nervi, dar apoi îi pare rău.

Cucu: L-am simtit ca pe un frate. Împreuna cu el am plecat in competitie, cu el m-am simtit cel mai bine, am impartasit foarte multe in comun si mi-am dat seama că venim cam din aceeasi zona.