Adela Popescu și Radu Vâlcan formează unul dintre cele mai frumoase și solide cupluri din lumea mondenă. Cei doi au viață despre care multă ar spune că este una perfectă. Au doi copii superbi, iar al treilea va veni pe lume anul acesta. Sunt mai fericiți ca oricând, iar până acum au reușit să facă tot ceea ce și-au propus.

Adela Popescu: “Atât s-a putut”

Sunt genul acela de persoane care sărbătoresc iubirea în fiecare zi și nu au nevoie de zile speciale precum 14 februarie sau 24 februarie, pentru a-și demonstra cât de mult se iubesc. Fiecare zi este pentru eu o sărbătoare a iubirii, doar că și-au dorit să petreacă într-un anume fel ziua de ieri și așa au și făcut. Din păcate, nu totul a decurs conform planului după cum chiar îndrăgita prezentatoare a povestit pe contul său oficial de Instagram.

Se pare că Adela Popescu își dorea să petreacă ziua de Dragobete alături de Radfu Vâlcan, într-un restaurant. Ar fi rezervat o masă la unul dintre restaurentele lor preferate și ar fi luat cina împreună ca doi soți care se iubesc și se respectă reciproc. În plus, el ar fi trebuit să îi cumpere lalele albe, dar i-a propus să se oprească undeva și să și le aleagp singură, pentru a fi sigur că sunt cele pe care și le dorește.

Nu au găsit un loc de parcare, iar ea nu și-a putut lua florile mult dorite. Astfel că după ce s-au plimbat puțin cu mașina și au mâncat o prăjitură, i-a promis că dimineața îi va face el cafeaua și l-a iertat.

Cum au petrecut Adela Popescu și Radu Vâlcan de Dragobete: “Atât s-a putut”

Atat s-a putut azi: o plimbare cu masina, o painica proaspata si o prajitura delicioasa. Ne gandim sa punem un film. Radu sa bea un pahar de vin rosu, iar eu o cupa de inghetata, doua, trei, sa uit de suparare ca nu a gasit loc de parcare sa imi IAU flori.
Dar a zis ca face el cafeaua maine. Il iert.
„,
a scris ea pe Instagram.