Valentina Pelinel este considerată una dintre cele mai atrăgătoare prezente feminine din spațiul public românesc. De altfel, soția lui Cristi Borcea și-a desfășurat ani de-a rândul activitatea în sfera modelling-ului, perioada în care a semnat contracte cu celebre case de modă de talie internațională. Astfel, nu mai există vreo  îndoială pentru nimeni că blondina are cu ce se mândri la capitolul aspect fizic.

Dacă este mereu copleșită de complimente, multe persoane se întreabă de unde a moștenit Valentina trăsăturile care au consacrat-o. Ei bine, doamna Borcea a elucidat misterul și a arătat datorită cui este considerată o adevărată ”muza”.

 Cum arată mama ei?

De când și-a început relația cu fostul patron de la Dinamo, fostul manechin a preferat mai degrabă confidențialitatea.Dacă până atunci, în relația cu Cristian Boureanu, Valentina era destul de deschisă, acum ține mai mult la viața privată. Inclusiv în ceea ce îi privește pe copiii pe care îi are cu soțul ei, vedeta a optat pentru a nu-i expune public decât după o anumită perioada.

Dacă pe conturile ei de socializare, doamna Borcea publică acum destul de des imagini în care apare alături de partenerul de viață, în ceea ce îi privește familia,lucrurile au stat diferit. Abia acum, Valentina le-a arătat fanilor de pe Instagram o fotografie în care apare alături de femeia care i-a dat viață.

Valentina pelinel Cristi BORCEA

Mama fostului manechin arată excepțional deși a ajuns la o vârstă respectabilă, iar asemănarea dintre cele două a fo fost imediat remarcată de urmăritorii Valentinei. Vedeta a publicat imaginea odată cu un mesaj adresat mamei ei, chiar de ziua acesteia de naștere.

”Astăzi este ziua celei care ne-a dăruit cel mai frumos cadou: viață. La mulți ani mama!” , a scris Valentina pe contul ei de socializare.

Valentina este căsătorită cu Cristi Borcea din 2018, iar cei doi au împreună trei copii. pe lângă aceștia, fostul patron de la Dinamo mai are alți copii și cu primele două soții, Mihaela și Alina.