Și oamenii serioși ar putea fi uneori copii, sau și-ar putea aduce aminte cu drag de perioada copilăriei! Ei bine, acest lucru s-a întâmplat și î cazul președintele Iohannis. Cu ocazia zilei de 1 iunie, Ziua Internațională a Copilului, președintele României a publicat o fotografie din copilăria sa, pe când avea doar 17 ani. Șeful statului nu s-a sfiit să prezinte în fața tuturor românilor cum arăta în anii adolescenței, când nici nu îi trecea prin minte să intre politică, ba chiar nu se gândea că o să devină vreodată președintele României.

Klaus Iohannis, „amintiri din copilărie” cu ocazia zilei de 1 Iunie

Astăzi, de 1 iunie, Klaus Iohannis a publicat pe contul său personal de Fcabook a fotografie alb-negru în care apare la fel de serios ca în ziua de azi și totuși aparent timd, un copil furmos și prezentabil. Pe atunci, el avea doar 17 ani. În dreptul fotografiei care trezește emoții unice, președintele a scris „Amintiri din copilărie”, semn că pentru el a fost o perioadă frumoasă cea a copilăriei.

klaus iohannis
klaus iohannis

Președintele Klaus Iohannis, în jurul unei vieți liniștite, încununată cu succes

Klaus Werner Iohannis s-a născut pe 13 iunie 1959 la Sibiu, deși este de origine germană. Din anul 2014 coupă funcția de președinte al țării, fiind, în trecut , profesor de fizică și inspector școlar. El a mai fost și primar al Sibiului, perioadă de aur în care orașul a cunoscut cele mai mari investiții pe toate domeniile.

Șeful statului este căsătorit din anul 1989 cu Carmen Iohannis, colegă de breaslă de altfel, fiind profesoară de engleză la Colegiul Național „Gheorghe Lazăr” din SIbiu. Cei doi nu au copii, însă mereu sunt alături de rude, sau de prieteni care au copii. Soții Iohannis sunt extrem de fericiți în preajma copiilor, însă niciodată nu au vorbit despre dorința de a avea un urmaș, sau nu.