Emily Burghelea și-a văzut visul împlinit acum cinci săptămâni, în momentul în care fiica sa a venit pe lume. Pe toată perioda sarcinii, fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!” i-a ținut la curent pe admiratorii ei cu evoluția sarcinii sale, iar imediat după ce a născut, a postat și primele imagini cu bebelușul. Blondina a preferat să nu îi țină chipul ascuns, ci i-a făcut cunoștință din primele ore de viață cu lumea mare a internetului.

„Mi-am revenit aproape în totalitate.”

Au trecut deja câteva săptămâni de atunci, iar frumoasa vedetă s-a recuperat complet și arată extrem de bine. Emily Burghelea arată atât de bine, de parcă nici nu ar fi născut și are mare grijă de aspectul ei fizic. Cum prinde câteva ore libere, dă fuga la sală, unde își lucrează corpul, iar rezultatele nu întârzie să apară. Ei bine, vedetei îi era tare dor să facă sport și se bucură că a reușit să se repună pe picioare și să meargă la sală. Secretul ei cel mai mare a fost că a făcut sport până în a opta lună de sarcină, lucru care a ajutat-o enorm.

În ultima vreme, lucrurile par să îi meargă din ce în ce mai bine și este extrem de fericită. Nu doar faptul că a născut este un motiv de bucurie pentru ea, ci și faptul că înainte de a o aduce pe lume pe fetița sa, ea sa și căsătorit cu bărbatul visurilor sale, pe care îl ține încă ascuns de ochii lumi și despre care a afirmat că nu este o persoană publică și nici nu își dorește.

Cum arată Emily Burghelea la cinci săptămâni după ce a născut: "Ce-i drept am făcut sport..."

„Desi au trecut doar 5 saptamani de la nastere mi-am revenit aproape in totalitate. 🙌🏻 Teoretic, pana la 6 saptamani sunt lauza 😁… dar practic, avand in vedere ca ma simt foarte bine, am dat skip ultimei saptamani si am venit repede, repede, intr-o repriza de somn a fetitei, pana la sala.😍🤌🏼 Imi era dor sa fac sport! 🌟Ce-i drept am facut sport pana in luna a 8-a de sarcina. ✌🏼 Nu am avut nicio frica si asta a contat cel mai mult. 🙏🏼 Daca as fi avut timp, va spun sincer ca as fi mers la sala pana in ultima clipa daaaaar in ultima luna am fost prea ocupata sa termin cumparaturile pentru fetita.”, este o parte din mesajul vedetei, de pe Instagram.