Adelina Pestrițu se alfă în vacanță cu soțul și fiica sa. Vedeta se relaxează în Maldive și profită la maximum de temperaturile ridicate. Mai mult decât atât, bruneta a mărturisit că este complet în siguranță și protejată de noul virus. Insula pe care se află este aproape pustie, iar mesele de la restaurant sunt foarte distanțate. Pestrița are propria vilă în care este cazată, chiar pe plajă, iar cei trei nu interacționează cu nici o altă persoană.

Cum arată bruneta fără urmă de machiaj?

Astăzi, fosta prezentatoare TV a postat pe contul ei de Instagram câteva imagini în care se prezintă naturală, fără filtrele clasice de înfrumusețare. Vedeta a ținut să și precizeze că nu a aplicat niciun efect care îi modifică trăsăturile, fiind mândră de felul în care arată tenul ei.

Bronzată, cu un top lejer și decoltat, Adelina Pestrițu a apărut pe Instastory fără make-up și cu un turban chic pe cap. Aceasta nu este una dintre vedetele care poartă machiaj pe plajă. Adelina Pestrițu este conștientă de atuurile sale și nu se sfiește să le arate de fiecare dată când are ocazia.

Adelina Pestrițu, declarație de dragoste pentru soțul ei

În 2019, ea și machedonul Virgil Șteblea s-au căsătorit după ce, în viața lor, a apărut micuța Zeny. Bruneta este mai îndrăgostită ca oricând și mărturisește că are parte de un soț minunat. Pestrița postează frecvent imagini cu bărbatul vieții ei, arătând tuturor ce relație frumoasă au. În această seară, cei trei au ieșit să ia masa într-un local de fițe.

Eleganți și zâmbitori, Adelina și Soțul ei s-au postat în timp ce frumoasa brunetă îi adresa cuvinte de iubire lui Virgil. Tatăl lui Zeny a sărutat-o pe frunte pe iubita lui soție, fiind un bărbat extrem de atent cu fosta prezentatoare TV.

„Vreau doar să vă arăt ce soț frumos am!”, a mărturisit soția lui Virgil Șteblea.