Andrei și Emily Burghelea sunt părinți de foarte puțin timp și se declară cei mai fericiți oameni din lume. Cei doi au ținut ascunsă sarcina destul de mult timp, însă de când au început să le spună fanilor despre copil, au dat tot mai multe informații. Pentru prima dată, Andrei a fost cel care a dat mai multe detalii despre sarcină, dar a și publicat prima imagine cu fetița pe care o are cu Emiliana.

Proaspătul tătic a postat și un mesaj plin de iubire, lângă o imagine cu micuța lor fetiță din prima zi de viață!

Prima ei oră de viață. A zâmbit de la început, și de atunci ne bucură secundă de secundă”, a scris Andrei. Iar Emily avea să intervină la scurt timp, cu un comentariu. ”Dădeam scroll liniștită și, dintr-o dată, îmi văd copilul pe instagram. Wait. Whaaaaaaaaaat?”, a scris ea.

Pe data de 1 aprilie, Andrei, iubitul Emilianei a fost cel care a încercat să îi păcălească pe fani. Bărbatul a publicat pe pagina sa de socializare chipul unei fetițe. La scurt timp, cu toții au crezut că Emiliana a născut. Imediat au apărut zeci de mesaje frumoase din partea susținătorilor. Andrei nu i-a lăsat mult și le-a spus adevărul. Tot în acel moment, bărbatul le-a explicat că Emiliana mai are doar câteva zile până când naște.

Credeați că a născut Emily și aceasta este o poză cu fetița noastră, așa-i? Nooop! Farsă de 1 aprilie! Poza reală urmează în curând!”, a scris Andrei. ”Măi oameni buni, aseară pe story era însărcinată și azi pune poza cu un copil de minim o săptămână. Da’ gândiți puțin pls”, a fost unul dintre comentarii.

emily burghelea
emily burghelea

Cum a reacționat Andrei atunci când a devenit tată de fetiță

Andrei, cel care îi este soț cu acte în regulă Emilianei Burghelea, a fost extrem de fericit la scurt timp după ce a aflat că iubita lui a născut. În cele 24 de ore în care Emiliana a stat în travaliu, Andrei a stat doar în fața spitalului, așteptând ca soția sa să nască. Ulterior, tot el a fost primul care a întâmpinat-o și care a dus-o acasă, acolo unde o aștepta o surpriză de proporții. Mai mult, Andrei este zi de zi alături de Emiliana și de fetița lor.

Acest copil este un dar de la Dumnezeu. Este un copil atât de frumos și atât de liniștit. A luat cele mai frumoase trăsături atât de la Emily, cât și de la mine.

E un copil atât de cuminte, nu plânge. Nu mă așteptam să fiu atât de fericit să schimb scutece. Am două fete foarte frumoase de care trebuie să am grijă. D-abia așteptăm să o vedeți pe cea mică. Să o botezăm mai întâi”, a declarat Andrei, iubitul lui Emily Burghelea.