Andra și Cătălin Măruță sunt împreună de ani buni și deși atât a trecut atât de mult timp, se iubesc la fel de mult ca la început. Aceștia au și doi copii împreună, Eva și David, locuiesc în aceeași casă și le merge de minune. Cei doi au succes atât de pe plan profesional, cât și pe plan personal. Într-un podcast unde vedeta a fost invitată recent a vorbit despre începuturile relației lor, dar mai ales despre reacția pe care a avut-o tatăl ei în ceea ce îl privește pe îndrăgitul prezentator.

Andra a dat cărțile pe față

Cântăreața a văzut în actualul ei partener de viață ceva special încă din prima, deși când încerca să o cucerească nu și-a format o părere prea bună despre el. I-a plăcut că acesta a fost alături de ea întotdeauna și că alături de el s-a simțit o femeie specială. Mai mult de atât, ea a văzut în Cătălin Măruță un om care se descurcă în orice situație și un bărbat în preajma căruia s-a simțit mereu în siguranță.

Chiar dacă gurile rele au spus mult despre ei, de-a lungul vremii, acestora nu le-a păsat, și-au văzut de viața lor și au continuat să se iubească. Cei doi au mii de fani care îi apreciază și care îi consideră un model, pentru că nu s-au certat niciodată în public, pentru că au o viață perfect și pentru că din punctul lor de vedere sunt două persoane asumate.

Chiar și după ce a crescut, părinții ei își făceau griji pentru ea. Au continuat să facă acest lucru, până în momentul în care ea a pus piciorul în prag și le-a arătat că este destul de matură, încât să se poată descurca singură.

 

Cum a reacționat tatăl Andrei când fiica lui l-a cunoscut pe Cătălin Măruță: „N-a fost ușor. Am zis..."

„N-a fost ușor. Am zis: gata. Eu am fost cea care a zis, gata, tată. Mai lucrăm, dar mai ușor. Ai o vârstă, ești un om care te agiți foarte mult și nu vreau să mai pățești nimic. Până acum ai muncit pentru mine, ai adunat și ai strâns. Sunt mare, e ok, pot să mă descurc. Un factor important în această decizie a fost și Cătălin. Eu văzând că este atât de ponderat și de descurcăreț, am simțit că e, știi că fetele încearcă să găsească în soț o variantă a tatălui, am simțit că merg cu ochii închiși pentru că știu că el e lângă mine. Am simțit siguranța de la tata și apoi la Cătălin”,a declarat Andra.