După ce Războinici au pierdut ambele jocuri de imunitate de săptămâna aceasta, Roxana Ghiță și-a îndemnat fanii să îl susțină pe Andrei Dascălu, cel alături de care a fost și în concurs, dar și după ieșirea sa din competiție din cauza problemelor medicale. Când a revenit în România, ea a recunoscut că s-a apropiat mai mult de Războinic și că, la un moment dat, s-au și sărutat când nu îi vedea nimeni. La momentul respectiv, a fost un moment important pentru ea și nu părea deranjată de ideea de a forma un cuplu cu el, după ce se va întoarce acasă.

Andrei Dascălu, susținut de fosta sa colegă

Ei bine, între timp lucrurile s-au schimat. Roxana Ghiță este deja într-o relație și deși pare foarte fericită alături de iubitul ei, fanii ar fiu vrut să o vadă în compania lui. Din păcate pentru aceștia, nu va fi posibil. Chiar dacă este împreună cu un alt bărbat, vedeta nu ezită să îl susțină pe fostul ei coleg de la Survivor România, pe care ea îl vede câștigătorul acestui sezon.

După cum a declarat chiar ea, crede că Andrei are toate calitățile pentru a fi marele câștigător, dar rămâne de văzut dacă va fi sau nu așa. Seara trecută, Războinicul a ieșit pentru prima dată favoritul publicului și a fost în stare de șoc în clipa în care și-a auzit numele, pentru că nici el nici colegii lui nu se așteptau la una ca asta. Urmărind emisiunea din fața televizorului, Roxana Ghiță l-a felicitat imediat pentru reușita sa.

„Bineee @andrei_theboom”, a scris ea la Story.

 

Cum a reacționat Roxana Ghiță, după ce Andrei Dascălu a ieșit preferatul publicului! Postarea care le-a atras atenția fanilor / FOTO

„Îmi bate inima foarte tare, nu mă așteptam la așa ceva. Este un lucru mare pentru mine, nu mă așteptam să ies favorit. Locul 1 este un lucru foarte mare. Mulțumesc oamenilor care m-au votat, care mă susțin. Mulțumesc constănțenilor mei care sunt alături de mine. Nu mă așteptam vreodată să ies favorit în această competiție. Încă sunt în șoc un pic, sunt șocat. Mulțumesc din suflet tuturor, apreciez foarte mult.”, au fost câteva dintre cuvintele lui Andrei Dascălu.