Cătălin Măruță l-a avut invitat, într-un podcast, pe Cătălin Botezatu. Renumitul om de modă a făcut o serie de dezvăluiri care au incendiat internetul. Botezatu a vorbit și despre posibilitatea de a se îndrăgosti de un bărbat. I-a transmis lui Cătălin Măruță cum va proceda. Ulterior, Măruță a avut o reacție pe pagina sa de socializare. Acesta a transmis un mesaj care a ajuns rapid în ochii tuturor internauților. Nimeni nu se aștepta.

Cătălin Măruță, uimit de declarațiile lui Cătălin Botezatu

Cătălin Botezatu avea să scoată în evidență mai multe întâmplări, multe legate de sex. Zice că nu a depășit limita, în unele situații în care era periculos.  Cu toate acestea, designerul susține că nu vrea să fie ipocrit și recunoaște că a fost la showuri sexuale și că oricând ar vrea ar putea să se îndrăgostească și de un bărbat, nu doar de femei.

Catalin-Botezatu
Catalin-Botezatu

Cătălin Măruță a fost primul care a publicat pe pagina sa personală de Instagram fotografia făcută alături de Botezatu după ce la intervieva. Alături de fotografie, Măruță a publicat și un comentariu care a încins rapid internetul.

Cătălin Botezatu este sinonim cu lumea mondenă din România. Numele lui este legat de numeroase afaceri, dar și relații controversate și drame care au ținut primele pagini ale ziarelor. Cu sinceritate, el recunoaște acum că deși nu i-a lipsit nimic de-a lungul vieții, vede altfel deciziile luate deoarece ele au dus la un prezent în care nu se simte fericit și iubit”, a scris Măruță.

Ulterior, prezentatorul de televiziune a fost asaltat de internauți. Fanii lui l-au asaltat și l-au lăudat și l-au aplaudat, spunându-i că este un bărbat extrem de puternic, de sincer și de asumat. Mii de mesaje au curs la toate postările. De partea cealaltă și Cătălin Botezatu s-a văzut mulțumit de întrebările care i-au fost puse. Fiind cunoscut ca un om asumat, acesta a răspuns sincer la toate întrebările, fără nicio ezitare. Mai mult, la final, Bote i-a mulțumit lui Măruță că l-a invitat în emisiune.