Irisha nu se oprește din a-și susține colegii de la Survivor România, deși chiar ei au fost cei din cauza cărora vedeta a fost eliminată din concurs. Ea a primit voturi de eliminare din partea celor mai mulți dintre colegii ei și nu a avut parte nici de susținerea celor de acasă, așa că a fost nevoită să plece acasă. După cum a spus în repetate rânduri credea că mai are multe de demonstrat și se vedea rezistând acolo până în marea finală.

Irisha își susține echipa de acasă

Seara trecută a fost una tensionată pentru concurenți, fiecare își dorea să câștige jocul de recompensă pus la bătaie. Atât Faimoșii, cât și Războinicii au dat tot ceea ce au avut ei mai bun pe traseu, dar singura care a reușit să se bucure de premiu, după ce a câștigat jocul de ștafetă a fost echipa albastră, care a avut puțin mai mult noroc. Văzând situația creată în concurs, Irisha a transmis un mesaj pentru cei din concurs.

Ea a demonstrat că nu le poartă pică Faimoșilor pentru faptul că s-au ridicat împotriva ei și au trimis-o acasă. Irina Ceban a înțeles că acesta este un concurs și că regulile sunt reguli și s-a resemnat cu ideea că nu mai face parte din acest proiect. Mai mult de atât, vedeta a vorbit sincer despre colegii ei, punând accentul pe faptul că ea și Culiță Sterp nu au avut niciun fel de legătură și că Raluca Dumitru a mințit în ceea ce îi privește. Vedeta a apreciat la el faptul că nu făcea partea din nicio tabără și că a fost un om corect încă de la început.

 

 

Cum a reacționat Irisha, după ce Faimoșii au pierdut jocul de recompensă: ”Sunt alături de voi”

” Îmi pare rău guys, faimoșii mei! Cu siguranță recuperați la următorul joc. Eu sunt alături de voi de aici, de acasă”, a scris Irisha, pe contul ei de Instagram.