Nici după un an, jarul scandalului dintre Alex Bodi și Bianca Drăgușanu nu a fost stins! Cei doi s-au certat în continuu de când Bodi s-a despărțit de Daria Radionova, iar apoi a ieșit din arestul la domiciliu. Acum, de câte ori s-au întâlnit în locurile publice, Bodi a vrut să discute cu Bianca, însă se pare că aceasta nu a dorit. La scurt timp după ce a încercat să intre cu forța peste Bianca Drăgușanu care se afla în mașină, Alex Bodi se comportă ca și cum nimic nu s-a întâmplat între el și fosta sa soție.

În viața sa pe care o trăiește pe social media, Alex Bodi a demonstrat că este extrem de fericit. Mai mult, acesta a publicat și câteva imagini.  Postările sale au apărut la scurt timp după ce fosta lui soție a făcut declarații șocante la adresa lui. Aceasta a ales bine cuvintele, pentru a putea să nu provoace din nou un scandal de proporții.

Alex Bodi s-a relaxat pe deplin, după ce a enervat-o pe Bianca

Potrivit imaginilor încărcate pe IG Story, în prima parte a zilei, Alex Bodi a mers la sală împreună cu unul dintre cei mai buni prieteni ai săi. Acesta din urmă a imortalizat un moment în care erau în pauză, iar fotografia a fost distribuită de milionarul din Mediaș. El pare un om liniștit, un om calm și parcă de nu i-ar fi făcut niciodată nimic Biancăi.

Controversatul afacerist din Mediaș și fosta soție a lui Victor Slav au încercat să aibă o relație, ba mai mult, s-au și căsătorit în mare secret, ca în filme. Cei doi nu s-au putut înțelege și au ajuns la certuri și violențe grave. Pentru că s-au chinuit mai mult în relație, ei s-au despărțit în urmă cu mai bine de jumătate de an, iar vestea a fost dată indirect de celebra blondă. De atunci, Bianca a rămas cu Gabi Bădălău, fostul soț al Claudiei Pătrășcanu, iar Bodi a fost mult timp împreună cu rusoaica Daria Radionova, însă s-au despărțit din cauza neînțelegerilor.