Andreea Antonescu a primit propunerea din partea producătorilor de la Kanal D de a face parte din emisiunea Survivor România. Fără să se gândească prea mult, cântăreața a acceptat, dar nu știa exact în ce se bagă. Artista a crezut că este vorba despre cât de mult se poate rezista din punct de vedere fizic și nu i-a trecut prin gând că se pune atât de mare accent pe capacitățile sportive. Aproape de fiecare dată, cei din echipa Faimoșilor din care și ea a făcut parte, și-au dorit să elimine verigile slabe din punct de vedere sportiv, ci nu din punct de vedere social. Așa că nu a rezistat prea mult în concurs.

„Mi se luase și bagajul”

După ce a revenit în țară și după ce a reușit să proceseze tot ceea ce i s-a întâmplat, Andreea Antonescu a filmat un vlog în care le-a povestit tuturor cum stau, de fapt, lucrurile în Republica Dominicană. Încă de la hotel, înainte de a fi adusă în fața camerelor de filmat, vedeta a fost tratată urâtă și a povestit despre experiența neplăcută pe care a trăit-o. Nici nu ajunsese bine acolo, că i s-au luat toate lucrurile, telefonul mobil și nici măcar nu a putut face un duș cât de cât ok, înainte de a ajunge pe insulă.

Nici măcar să se plimbe prin împrejurimi nu a avut voie, pe motiv că i-ar fi putut face cineva o poză și să strice surpriza pentru cei de acasă, pentru că Faimoșii oricum n-ar fi avut cum să afle, din moment ce nu au acces la tehnologie, pe insula lor.

 

Cum a fost tratată Andreea Antonescu la hotel, înainte de a intra în competiția Survivor România: “Nu tu gel de duș, nu tu șampon, nu tu balsam”

„La un moment dat, mă duc să fac un duș. Nu tu gel de duș, nu tu șampon, nu tu balsam, nu tu nimic (…) M-am tot învățat că în orice hotel e gel de duș, săpun (…) Mi se luase și bagajul, hainele de competiție și atât: un tricou, un maieu, o bustieră, o pereche de pantaloni scurți, una de pantaloni lungi și o bluză cu mânecă lungă. Cinci perechi de lenjerie intimă, cinci perechi de șosete. (…) Poate un șampon, un balsam, un gel de duș, un balsam…Nu, că ești la Survivor (…) Și țigările va trebui să ni le dai, nu ai voie cu țigări. (…) Sunt luată, sunt dusă cu barca pe mare, genele făceau uite așa (n.r. fluturau), că n-am aoucat să le dau jos, lentilele, pentru care am primit aprobarea medicului, pentru că sunt lentile cu dioptrii”, a povestit vedeta.