Oficial a venit primăvara! Suntem pe data de 1 martie, ziua în care bărbații de pretutindeni încearcă să își surprindă partenerele în cele mai frumoase moduri posibile. Fie că le oferă un simplu mărțișor, fie că este vorba despre o floare sau despre un întreg buchetul, gestul este cel care contează cel mai mult într-o asemenea zi. Ce poate fi mai frumos decât să simți că persoana iubită nu a uitat de tine la începutul primăverii.

Andra este o femeie norocoasă

Ei bine, într-o zi atât de frumoasă, Cătălin Măruță a reușit să demonstreze din nou că este un tată și un soț de nota zece. Prezentatorul le-a surprins pe cele mai importante femei din viața lui, Andra și Eva, cu cele mai frumoase mărțițoare și flori. El nu s-a putut abține să nu posteze și o serie de imagini cu cei doi copii ai lor, dar și cu frumoasa lui soție, care avea un zâmbet larg pe față.

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai frumoase cupluri de la noi și nimeni nu poate nega asta. Mii de fanii îi adoră și stau zilnic cu ochii pe ei. Din frumoasa lor poveste de iubire au luat naștere doi copii, de educația cărora s-au ocupat împreună. I-au crescut frumos, iar acest lucru se poate observa cu ușurință.

Astăzi, mai mult ca sigur, îndrăgita artistă s-a simțit o femeie norocoasă și s-a bucurat de toată atenția din partea partenerului său de viață. Un gest frumos din partea lui a făcut cât 1000 de cuvinte. Primăvara a început frumos în familia Măruță și, probabil, va fi surprinsă și de alte persoane dragi din viața ei pe tot parcursul zilei.

Cum a fost Andra surprinsă de soțul ei de 1 martie! Cătălin Măruță o face fericită în fiecare zi: “Merită”

Fiice, iubite sau soții, mame sau surori, colege și prietene, toate fetele din viețile noastre merită flori, mărțișoare și tot ce e mai frumos pe lume! Să înceapă primăvara! 🤍❤️🤍„, este mesajul transmis de Cătălin Măruță, pe contul său oficial de Instagram.

Cum a fost Andra surprinsă de soțul ei de 1 martie! Cătălin Măruță o face fericită în fiecare zi: “Merită”