Culiță Sterp și Daniela Iliescu au început deja să facă ultimele pregătiri pentru venirea pe lume a primului lor copil. Ea nu a vrut să se ocupe singură, dar nici alături de familie de toate acele lucruri, ci a decis să îl aștepte pe partenerul ei de viață să asambleze pătuțul, dar și alte lucruri necesare pentru cel mic. Artistul a primit puțin ajutor, dar s-a descurcat de minune.

Daniela Iliescu va naște pe cale naturală

În momentul de față, ei au toate cele necesare pentru cel mic, mai lipsește doar să vină clipa în care ea va naște. Cei doi sunt nerăbdtori, deși cel mic nu dă semne că ar vrea să vadă încă lumina zile. Medicii i-au spus iubitei artistului că vor avea un copil mare, iar ea este de părere că nici nu ar fi avut cum să fie altfel având în vedere că amândoi sunt înalți. Ei bine, el nu a ezitat și i-a făcut viitoarea mămici o dezvăluire emoționantă.

Fostul concurent de la Survivor România o apreciază pe iubita sa că vrea să nască pe cale naturală, cu toate acestea a spus că nu ar putea să asiste la nașterea băiatului ei și să o vadă cum suferă și nici ea nu își dorește lucrul acesta, deși este o femeie curajoasă și foarte puternică. Culiță Sterp este foarte emoționat pentru ceea ce urmează, iar asta se poate observa atât din felul în care vorbește, cât și din comportament. El a așteptat cu sufletul la gură să ajungă acasă alături de iubita lui, iar acum se bucură de fiecare moment din viața lor.

 

Culiță Sterp și Daniela Iliescu, ultimele declații despre copilul lor: "Mi-e frică să fiu acolo, să te văd cum suferi"

„Mi-au spus că o să fie un copil mare. Mic nici nu avea cum. 1,75 cu 1,96. Este un bebe mare, dar nu prea vrea să vină.”, a povestit Daniela Iliescu.

„Eu te apreciez că vrei să naști natural, mi-e frică să fiu acolo, să te văd cum suferi.”, i-a zis Culiță Sterp iubitei sale.

„Nu vreau să vezi. Te traumatizezi și tu și eu.”, a mai zis viitoarea mămică.