Culiță Sterp și Daniela Iliescu trăiesc unul dintre dintre cele mai frumoase momente din viața lor. Zilele acestea, viitoarea mămică a postat un vlog pe canalul ei de YouTube în care le arăta fanilor împreună cu partenerul ei de viață cum se pregătesc pentru venirea pe lume a primului lor copil. Ea nu a vrut să fie ajutată de către cei din familie și nici să le facă de una singură, ci a preferat să îl aștepte pe el să se întoarcă din Republica Dominicană.

„Ne dorim măcar încă unul sau doi copii”

În aproximativ o săptămână, copilul lor ar trebui să vină pe lume și au mari emoții în ceea ce privește modul în care se va schimba viața lor, după ce vor deveni părinți. Cei doi îndrăgostiți s-au gândit deja și la numele pe care îl va purta băiețelul, dar încă nu l-au dezvăluit. Și-au propus să facă un vlog special în care să le spună acestora cum s-au cunoscut, dar și numele celui mic.

Având în vedere că își vor întemeia o familie, fanii au vrut să afle și când va avea loc nunta lor, iar Culiță nu i-a mai ținut pe jar și le-a povestit despre marele eveniment. Se pare că unirea destinelor nu este deloc o prioritate pentru aceștia, în momentul de față, ci mai degrabă vor ca fiul lor să se nască, să facă botezul și abia mai apoi să organizeze nunta. În plus, el a declarat și că își mai doresc unul sau doi copii, dintre care speră să aibă și o fetiță.

„Nu ne pregătim deocamdată de nuntă, este în plan, dar nu știm când se va întâmpla; prioritatea este să se nască fiul nostru, să facem botezul și apoi o să ne gândim și la nuntă”, a povestit Culiță Sterp, într-un interviu.

Culiță Sterp, primele declarații despre nuntă: "Prioritatea este să se nască fiul nostru..."

„Ne dorim măcar încă unul sau doi copii, sper să ne ajute Dumnezeu să facem și o fetiță, pentru că noi pregătisem un nume foarte frumos pentru ea, nu o să-l dezvălui. Avem pentru fiul meu mai multe nume pe listă, încă nu ne-am hotărât”, a mai povestit artistul.