Culiță Sterp și Daniela Iliescu stau ca pe ace, pentru că bebelușul lor ar putea veni pe lume în orice moment. Chiar data de 10 iunie este cea în care medicii au zis că este posibil ca băiețelul să vadă pentru prima dată lumina zilei, dar se pare că acesta se lasă așteptat. Cei doi îndrăgostiți nu mai au răbdare și au făcut tot ceea ce a fost necesar, pentru ca micuțul să fie așteptat așa cum se cuvine. Ea nu a vrut să se ocupe de una singură sau împreună cu familia de amenajarea camerei, ci a preferat să îl aștepte pe artist să se întoarcă din Republica Dominicană.

Culiță Sterp este alături de iubita lui la orice pas

Cântărețul încearcă acum să recupereze toate lunile pe care le-a pierdut, participând la Survivor România și îi face partenerei sale de viață toate poftele. În urmă cu doar câteva ore, Daniela Iliescu a postat pe Story o serie de imagini cu iubitul ei căruia i-a cerut o înghețată și care a avut grijă să îi cumpere acesteia mai mult sortimente de înghețată, pentru că își dorea ca ea să aibă de unde alege.

Viitoarea lui soție s-a amuzat copios pe seama celor întâmplate și le-a zis urmăritorilor săi că i-a cerut o simplă înghețată, iar el a avut grijă să îi ofere mai mult, pentru că îi era frică să nu piardă copilul. Mai mult de atât, recent cei doi au postat și un vlog în care le-au povestit fanilor cum s-au cunoscut și se pare că artistul o plăcea din liceu, doar că ea nu îl băga deloc în seamă.

Culiță Sterp, gest de milioane pentru Daniela Iliescu: ”Îi era frică să nu cumva să pierd copilul”

Am cerut și eu o înghetată, să vedeți cum s-a mobilizat iubitul meu. Era frica sa nu cumva sa pierd copilul. Multumesc, esti cel mai dragut.„, i-a spus Daniela iubitului ei.

Am luat și cu alune și cu ciocolată, n-am știut de care fel..dacă cumva ai poftă de din aia și eu am luat din cealaltă.„, i-a zis artistul.