Culiță Sterp face tot ceea ce îi stă în putință pentru binele lui și al familiei sale, artistul renunțând chiar și la emisiunea Survivor România, pentru a fi alături de iubita sa, în momentul în care aceasta va naște. În mod normal, medicii i-au spus că va naște în jurul datei de 10 iunie, dar se pare că micuțul lor se lasă așteptat.  Artistul a suferit enorm din cauza faptului că nu i-a putut fi alături Danielei Iliescu în aceste luni de sarcină, iar acum încearcă să se revanșeze și petrece tot mai mult timp alături de partenera sa de viață.

Culiță Sterp are emoții mari

Artistul și viitoarea lui soție au decis, de comun acord, ca ea să nască pe cale naturală, pentru că va fi bine pe termen lung. În plus se pare că fostul concurent de la Survivor România are niște emoții așa cum nu a mai avut în viața lui și nu își imagina că va trece vreodată prin aceste momente, dar viața lui este plină de surprize. Este nerăbdător ca primul lor copil să vină pe lume și au pregătit toate cele necesare, inclusiv camera băiețelului.

A mai rămas foarte puțin timp, până când se vor putea bucura de prezența celui mic în viața lor și nici nu au cuvinte să descrie tot ceea ce simt în momentul de față. El îi face iubitei sale toate poftele, petrece mult timp alături de ea și înceacă, de asemenea, să recupereze tot timpul pe care l-a pierdut, deoarece a fost plecat în Republica Dominicană. Cel mai probabil, își va ține fanii la curent cu toate detaliile legate de nașterea băiatului său pe care nu au anunțat cum îl va chema.

 

Am decis, de comun acord, ca acest copil să vină pe lume în mod natural, atunci când o vrea el să vină. Adică vom evita, pe cât posibil, operaţia de cezariană. Termenul indicat de medic e, undeva, la jumătatea lunii iunie, dar nimeni nu poate spune cu exactitate. Până atunci, vă pot spune că am nişte emoţii cum nu cred că am mai trăit în viaţa mea. Niciodată nu mi-aş fi putut imagina că voi avea parte de asemenea emoţii!”, a declarat Culiță Sterp.

Culiță Sterp, declarații emoționante înainte de nașterea băiețelului său: "Am decis, de comun acord, ca acest copil..."

Nu pot oferi prea multe date, fiindcă a fost o decizie comună cu soţia mea să nu facem asta. Dar pot să vă spun că atât Daniela, iubita mea, cât şi pruncul se află într-o stare de sănătate foarte bună!” a mai declarat artistul.